Cel mai greu moment prin care a trecut Claudiu Bleonț în televiziune: „Televiziunea mă pune în situația de a fi fără aer!”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 03 iun 2024, 10:10

Cel mai greu moment prin care a trecut Claudiu Bleonț în televiziune

Sursa: Captură YouTube

Claudiu Bleonț a vorbit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre provocările pe care le-a întâmpinat ca moderator TV, de-a lungul timpului.

Claudiu Bleonț a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” unde a vorbit despre ceea ce înseamnă televiziunea pentru el și despre modul în care se simțea când era în postura de moderator TV.

Claudiu Bleonț și momentele grele din televiziune

Claudiu Bleonț este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Acesta a jucat în numeroase piese de teatru, dar a avut și roluri importante în diverse filme, cea mai cunoscută apariție fiind în Fata Morgana.

Actorul s-a născut pe data de 27 august 1958 în București.

Cunoscutul actor a fost invitat, duminică seara, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” unde a răspuns celor mai provocatoare întrebări puse de moderatorul emisiunii.

Despre Claudiu Bleonț se știe că acesta nu a refuzat provocările din televiziune, devenind pe rând invitat, după care moderator TV alături de Ramona Bădescu și Marina Almășan.

Denise Rifai a a dus în discuție momentele în care acesta a fost prezentator TV, dar și provocările cu care el s-a confruntat, făcând o paralelă între teatru, film și televiziune. De-a lungul timpului, actorul a precizat că atât teatrul cât și filmul sunt pentru el precum plămânii.

Denise a avut curiozitatea să știe ce reprezintă televiziunea pentru cunoscutul actor, iar acesta a răspuns: „Clipa! Trăiește clipa.

În mod real, mai ales în direct te pune în situația asta... și emisiunea asta e faină pentru că există o directețe în ea. Asta este televiziunea. Antrenamentul meu de actor...am făcut pasul sau s-a întâmplat întâlnirea cu televiziunea, noi lucrăm acolo, învățăm un rol și pe urmă se ridică cortina și jucăm. La un moment dat „Aruncă-te!”, „Păi da, dar nu am text”. „Păi tu nu trăiești, nu ești viu? Trebuie să spui texte, trebuie să vii cu biblioteca după tine?” Trăiește în clipa asta, vorbește pe moment, acum.
Spune, spune cine ești și asta este un lucru al televiziunii.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cu ce se ocupă Claudiu Bleonț în prezent! Biografie, carieră și studii

Momentul în care televiziunea l-a lăsat fără aer pe Claudiu Bleonț

Întrebat de Denise Rifai dacă televiziunea l-a lăsat fără aer, Bleonț a răspuns fără să ezite „De fiecare dată.

Există și în teatru, însă în teatru rămâi fără aer înainte de spectacol, rămâi în teatru, de multe ori, în relația cu partenerul, în timp ce joci pentru că se duc lucrurile energetic într-o zonă în care...o dau bine, poate vreau să fiu mai sobru, mai tăcut, trebuie să fiu altfel în momentul asta și același lucru se întâmplă și înainte de o emisiune, când intri în direct, când nu știi pe unde o ia invitatul sau partenerul și trebuie să fii prezent în continuare.
Deci a fi fără aer, da, televiziunea mă pune în situația de a fi fără aer și asta mă face să înot mai departe, pentru că trebuie să iei o gură de aer pe care nu o ai, să o dai în jos și pe urmă să continui, să iei aer și să mergi. Să fie primit!”

Citește și: Câți copii are Claudiu Bleonț, cu cele patru soții! Cine este femeia care l-a cumințit pe actor

Datorită rolurilor sale variate, actorul Claudiu Bleonț a captivat publicul de-a lungul deceniilor. De la teatru la film și televiziune, și-a lăsat amprenta într-o varietate de producții remarcabile, iar premiile precum cel pentru cel mai bun actor la Festivalul de la Costinești și recunoașterea internațională la festivaluri ca cel de la New Delhi și cel de la Berlin au validat talentul și dedicarea sa.