Cel mai greu spectacol: actorii teatrului Excelsior au jucat in memoria maestrului Ion Lucian VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 02:00

Cu ochii in lacrimi si cu sufletul plin de durere, actrita Paula Sorescu, sotia maestrului Ion Lucian, abia a putut sa joace ieri in piesa Snoave cu masti. Ea a respectat insa dorinta regizorului, langa care a trait mai bine de 20 de ani, si care acum a plecat in ceruri.

Piesa Snoave cu masti marcheaza 22 de ani de la infiintarea teatrului Excelsior, un teatru pentru care Ion Lucian a pus mult suflet de-a lungul vietii.

 

Sala a foat arhiplina, iar printre cei prezenti au fost si multi copii, despre care Ion Lucian spunea ca "ei vor iubi teatrul pentru ca scena e singurul loc unde se joaca cinstit".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Maestrul Ion Lucian s-a stins din viata sambata seara la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde era internat de aproape o luna de zile. Trupul neinsufletit al maestrului va fi depus astazi in holul teatrului Excelsior, iar maine va fi inmormantat la cimitirul Bellu din Capitala.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.