Cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei și-a spus adio! Decizia care a luat pe toată lumea prin surprindere. Cine sunt cei doi

Autor: Ana Dinu
Cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei și-a spus adio

Unul dintre cele mai iubite cupluri ale emisiunii Puterea Dragostei a luat o decizie care a șocat pe toată lumea. Cei doi au hotărât să pună capat relației, însă în aceeași zi s-au și împăcat.

Au o relație cu năbădăi, de-a lungul timpului s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori, așa cum s-a întâmplat și de această dată, însă nu pot sta unul fără celălalt. Ce doi concurenți de la Puterea Dragostei trăiesc o poveste de dragoste plină de adrenalină.

S-au despărțit și s-au împăcat în aceeași zi

Berna și Philip de la Puterea Dragostei trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, deși s-au despărțit, nu pot sta departe unul de celălalt și s-au împăcat.

Cei doi foși concurenți s-au numărat printre cele mai controversate cupluri din casa Puterea Dragostei, s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori. Deși părea că relația lor merge foarte bine și tensiunile au dispărut, cei doi se gândesc la despărțire.

Blondina a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimele declarații pe care le-a făcut. Aceasta a mărturisit că principala problemă din relația lor este lipsa de comunicare, dar și faptul că nu mai petrec mult timp împreună, astfel au ajuns în punctul în care se gândesc să pună capăt relației.

”În ultimul timp ne-am tot certat și vă spun sincer, cred că relația o să se sfârșescă. Asta simt eu. Ne-am dat mii de șanse. Nu pot să zic că s-a sfârșit povestea de iubire, dar nu știu ce s-a întâmplat între noi. Sincer eu îmi doresc să rămân cu el, doar că e vorba de înțelegere și dacă nu există înțelegere... Poate că ne lipsește comunicarea, timpul petrecut împreună, pentru că nu prea îl mai petrecem împreună în ultima perioadă, atenția, lucrurile astea.”,

a spus Berna.

Deși se iubesc foarte mult relația lor s-a răcit. Berna a mărturisit că nu poate spune că nu se vor mai împăca, dar lucrurile între ei nu mai funcționează oricât de mult ar încerca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Ne-am răcit amândoi. Nu pot să zic că nu o să ne mai împăcăm niciodată, dar simt că de data asta poate ar fi o despărțire totală. Acum sunt foarte detașată. M-am calmat mult mai ușor, pentru că e foarte greu să treci peste o despărțire și să stai tot în ceartă. Tot din gelozie, adică nu pot să spun că nu există gelozie. Credeți-mă că deja m-am săturat, nu mă mai interesează absolut deloc.”, 

a mai spus blondina.

Citeste si: Felicitari! Berna de la Puterea dragostei este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a declarat că nu o interesează dacă în viața lui Philip ar apărea o ală fata, ea știe că ocupă un loc important în inima lui.

”Poate să fie altă fată în viața lui, pe mine nu mă mai interesează, pentru că eu știu că am un loc în inima lui.

Acea persoană poate să fie bună o lună, două, dar dacă eu dispar definitiv din viața lui o să intervină dorul ăla și nu e vorba aici de alte persoane. E vorba despre noi doi”, a povestit Berna.

După această despărțire de câteva ore, cei doi s-a revăzut și și-au mai dat o șansă.

Citeste si: Berna şi Philip de la "Puterea Dragostei" s-au căsătorit?! Ce i-a dat de gol pe cei doi foşti concurenţi

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.