Cel mai mare COSMAR al familiei omului de afaceri disparut, a devenit realitate. Abel Apostol, UCIS cu sange rece VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:30

Cheia misterului a fost tot timpul chiar sub nasul anchetatorilor: Declaratiile a doi dintre angajatii complexului in care a fost omorat afaceristul.

Barbatii au spus ca au vazut urme de sange in restaurant. Declaratiile celor doi barbati au schimbat complet cursul anchetei. Dintr-o disparitie misterioasa, ipoteza unei rapiri si o posibila solicitare a recompensei, cazul a luat o intorsatura dramatica pentru familie.

Marturiile terifiante ale angajatilor i-au facut pe anchetatori sa isi indrepte atentia catre personajul pomenit in descrierile celor doi: Adrian Buleu, sotul femeii alaturi de care victima se asociase in afaceri.
Noile informatii si probele descoperite i-au facut pe politisti sa bata direct la usa suspectului. Misiunea nu le-a fost, insa, usoara. Omul a incercat sa se opuna. A fost, insa, luat pe sus si dus la audieri.

In timp ce suspectul incerca sa evite intrebarile anchetatorilor, politistii au facut alte descoperiri terifiante: surse din interiorul anchetei spun ca s-au gasit bucatile de gresie despre care martorii sustineau ca au fost patate de sange.
Inca nu disparusera complet urmele de pe ele. Pus fata in fata cu probele, suspectul n-a avut incontro decat sa recunoasca fapta. Culmea insa! A refuzat sub orice forma sa marturiseasca locul in care a abandonat cadavrul.

Odata cu suspectul, politistii i-au interogat aseara si sotia. Marturiile ei au fost trecute la dosar, insa, deocamadata nu se stie daca femeia si-a mentinut aceleasi declaratii pe care le sustinea cu tarie in urma cu doar cateva zile.
Nu doar criminalul a dat explicatii in fata procurorilor. Rudele si persoanele despre care anchetatorii cred ca ar fi fost cumva implicate au fost aduse la interogatoriu, in toiul noptii.

Dupa cateva ore de audieri, principalul suspect a fost dus direct in arest, in timp ce sotia lui se facea nevazuta pe usile din spatele Parchetului. Asupra cazului planeaza inca un mister care ar putea rezolva dosarul extrem de rapid: Unde este corpul victimei?

Surse din randul anchetatorlor spun ca principalul loc in care politia isi desfoara cautarile este padurea Vladimirescu.
Motivul e simplu: Acolo s-a gasit masina victimei. Deocamdata, accesul in padure a fost restrictionat total si locul este pazit in permanenta de politisti.