Cel mai mare fan Barbie este din Singapore și are peste 12.000 de păpuși în colecția sa

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 aug 2023, 11:09

Cel mai mare fan Barbie este din Singapore

Sursa: Instagram jianyang1979

Păpușile Barbie au primit multă atenție în ultimele luni datorită noului film ce o are în rol principal pe unica Barbie, într-o poveste fascinantă despre viață.

Chiar dacă Barbie a atras atenția în ultimele luni, există și persoane ce au apreciat-o pe aceasta de câțiva ani, iar colecția lor este una impresionantă, formată din mii de păpuși.

Citește și: Greva actorilor de la Hollywood 2023. Ce nume mari sunt solidare cu scenariștii și actorii care protestează

Jian Yang din Singapore are o colecție impresionantă de peste 12.000 de păpuși Barbie

Jian Yang este un bărbat din Singapore de 43 de ani, ce și-a găsit pasiunea pentru păpușile Barbie la vârsta de 40 de ani, iar în aproximativ trei ani, acesta a reușit să strângă o colecție impresionantă de figurine, mai exact 12.000. În anul 2019 a fost ultima dată în care bărbatul și-a numărat cu exactitate păpușile.

Deși numărul de păpuși este estimat de Jian Yang a fi peste numărul de 12.000,

pe zecile de rafturi din casa sa se mai află și 500 de Transformers și o gamă largă de jucării din anii 1980 și 1990. Suma pe care acesta a dat-o de-a lungul anilor pentru pasiunea sa pentru păpușile Barbie nu a contat niciodată pentru Jian Yang, motiv pentru care în colecția sa există și păpușile lui Karl Lagerfeld, MET Gala Moschino și modele de epocă, precum și figuri celebre ale vedetelor precum Beyonce, Marilyn Monroe și Elvis Presley.  

Bărbatul de 43 de ani nu a fost niciodată îngrijorat de valoarea pe care păpușile o au deoarece consideră că valoarea lor adevărată vine prin joacă, iar cum nu este interesat să își vândă păpușile, acesta nu este îngrijorat de valoarea lor monetară și nu a putut ghici cât valorează colecția lui.  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Nu cred că am devenit vreodată „colecționar”. Cred că am fost întotdeauna un băiat care se juca cu jucăriile. Acest băiat are acum doar 43 de ani. Colecționar implică faptul că ai o valoare monetară pe lucrurile tale. Dar dacă îți place să te joci cu Barbie, vei pierde pantofii. Vei rupe degetele, vei tăia părul, vei revopsi fețele, vei tăia rochii. Și asta le-ar strica „valoarea”. Fac toate acele lucruri și multe altele.”, relatează pentru dailymail.co.uk.

Citește și: 6 lucruri interesante despre păpușile Barbie. Povestea relației dintre Barbie și Ken

Barbie a avut peste 200 de locuri de muncă

Mulți dintre noi am vrut de câteva ori să trăim viața pe care Barbie o are, plină de roz, fericire, fără supărare, viața perfectă, iar cu apariția producției cinematice „Barbie” păpușa a început să fie iar căutată și considerată cea mai bună prietenă a copiilor. Cum Barbie este prietena tuturor, este necesar să știm câteva lucruri interesante și speciale despre păpușa iubită de toată lumea.

Barbie a fost lansată pe 9 martie 1959, împlinind astfel 64 de ani. Ruth Handler, femeia care a creat-o Barbie, și-a dat seama de potențialul de afaceri al păpușilor care au corp de adult, deoarece fiica ei a preferat să se joace cu păpuși care seamănă mai mult cu adulții. Numele complet al lui Barbie este Barbara Millicent Roberts, inspirat de Barbara, fiica lui Ruth și Elliot Handler, însă Barbie e porecla pe care i-au pus-o prietenii.

Mattel a lansat prima Barbie transgender din lume pe 25 mai 2022. Păpușa a fost creată pentru a o onora pe Laverne Cox, prima actriță transgender nominalizată la Emmy, și a fost creată după imaginea ei. Barbie a avut peste 200 de locuri de muncă diferite de-a lungul anilor, însă aceasta nu a fost niciodată mamă. 

Citește și: 'Barbie' domină box office-ul, pe cale să aibă un weekend de deschidere istoric

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.