Cel mai mare regret al Irinei Margareta Nistor. „Mi-ar fi fost foarte greu...”

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 12 mai 2023, 12:37

Cel mai mare regret al Irinei Margareta Nistor

Sursa: Facebook Irina Margareta Nistor

Irina Margareta Nistor a vorbit despre unul dintre cele mai mari regrete ale vieții sale și anume acela că nu a avut copii.

Unul dintre cele mai mari regrete ale Irinei Margareta Nistor este acela că nu a avut copii. La un moment dat, după moartea mamei sale, criticul de film s-a gândit să adopte un copil.

Cel mai mare regret al Irinei Margareta Nistor 

Irina Margareta Nistor  a trăit, vreme de 28 de ani, o poveste de dragoste greu de înțeles.

Criticul de film a iubit în secret un bărbat însurat, care avea și un copil și căruia nu i-a cerut niciodată să divorțeze. Dar nu acesta este marele regret al Irinei Margareta Nistor, ci faptul că nu a a avut copii. La un moment dat, după moartea mamei sale, aceasta a vorbit și despre dorința de a adopta un copil. 

„Îmi plac copiii, nu am, dar poate voi avea unul de acum încolo.

Poate iau unul, nu chiar acum, că e prea aproape de înmormântarea mamei, dar puțin mai târziu. Cu soțul nu am vrut copil, pentru că atunci eram în ’87 si am spus că sub comuniști nu fac nici un copil. Poate că voi adopta unul acum, deși răspunderea e destul de mare și presupune un câștig stabil. Dar cineva de sus va veghea și va decide„, mărturisea
Margareta Nistor în urma cu câțiva ani, într-un interviu acordat Revistei Tango

Citește și: Povestea de dragoste interzisă a Irinei Margareta Nistor. „Cel pe care îl iubeam era căsătorit și avea un copil…”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și în prezent, criticului de film îi pare rău că nu are un copil și recunoaște că i-ar fi fost greu, privind mai ales la tinerii din ziua de azi. 

Multă vreme îmi doream un copil. Cu generațiile astea noi, funcționez tot mai greu cu ele. Mi-ar fi fost foarte greu. (…) Cel mai nostim a fost când mă plângeam că nu am copii, pe vremea aceea încă mai regretam, mă rog, dacă vezi « Singur acasă» îți trece, decât să ai un copil că acolo mai bine nu, iar Bordea mi-a spus că, de

fapt, eu am foarte mulți copii pentru că mulți dintre ei au fost concepuți în timp ce eu traduceam filmele. Deci, părinții care aveau deja un copil puneau un film foarte tare ca să nu se audă co-producția. Mulți au născut datorită mie, deci sunt o mamă eroină la pensie, vă rog să nu uitați”, a mărturist Irina Margareta Nistor în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”.  

Irina Margareta Nistor a divorțat după 6 luni 

Pentru că își dorea să îmbrace rochia de mireasă, iar bărbatul pe care-l iubea nu o putea duce în fața altarului, Irina Margareta Nistor s-a căsătorit la vârsta de 30 de ani cu un alt bărbat. 

”Când iubești pe cineva atât de mult nu-ți pui probleme. Eram cu el când m-am măritat și, totuși, nu mi-a zis să nu mă mărit. Știa că îmi doresc să fiu mireasă și că nu puteam cu el să fiu mireasă. Nu e vorba că n-a vrut să divorțeze pentru mine, dar nu s-a pus problema. Asta înseamnă să iubești”,  a mărturisit criticul de film. 

Căsnicia nu a funcționat, iar după 6 luni cei doi s-au despărțit. 

Căsnicia parcă a durat mai puțin decât divorțul, atât de antipatic a fost. Șase luni am stat împreună. Apoi despărțirea a picat destul de prost pentru că, atunci, în ’87, după ce că nu eram membră de partid, mai eram și divorțată! A fost foarte greu, dar nu-mi pare rău, pentru că nunta a fost foarte frumoasă, am mers prin oraș cu o mașinuță de epocă, galbenă, împodobită cu garoafe și m-am bucurat că am primit multe cadouri”, declara Irina Margareta Nistor într-un interviu mai vechi, acordat Revistei Tango

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.