Cel mai mare secret al lui Nicolae Ceausescu! Cine era cea de-a doua femeie din viata lui: este vorba despre o mare artista! Elena Ceausescu facea crize de gelozie

Autor: Bogdan Mihai

Apar noi dezvaluiri despre viata amoroasa a fostului dictator Nicolae Ceausescu.

Potrivit cancan.ro, se pare ca Elena Ceausescu nu ar fi fost singura femeie din viata lui. Fostul presedinte al Romaniei ar fi avut o slabiciune pentru o mare artista a tarii, si anume Matilda Pascal Cojocarita.

Potrivit unui apropiat al cantaretei, Ceausescu era auzit deseori vorbind despre ea in termeni elogiosi, iar sub pretextul ca Matilda Pascal Cojocarita ar fi fost o comoara nationala, acesta cauta sa ii ofere deseori diverse beneficii si avantaje.

Se pare ca Elena Ceausescu stia acest lucru si era extrem de geloasa. Din aceasta cauza Matilda Pascal Cojocarita avea interzis la toate petrecerile familiei Ceausescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Punctul culminant al geloziei Elenei Ceausescu ar fi fost atins in ziua in care, la postul national de televiziune, Nicolae Ceausescu i-ar fi sarutat mana Matildei Pascal Cojocarita.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.