Cel mai mare tobogan cu apa din lume: este cat un bloc de 14 etaje iar in cadere se atinge viteza de 105 km/h. Ai avea curaj sa il incerci? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 06:55

Ceea ce vedeti in poza alaturata este cel mai mare tobogan cu apa din lume.

Cu o inaltime de 41 de metri, sau echivalentul unui bloc cu 14 etaje, constructia denumita Insano a intrat in Cartea Recordurilor. Toboganul este atat de abrupt incat cei care se dau pe el ajung jos in doar cinci secunde si ating viteza de 105 km/h.

 

"Cand cobori practic zbori. Toboganul este extrem de abrupt si de aceea esti mai mult in aer", spune un turist care l-a incercat.

 

Din motive de siguranta personalul parcului de distractii nu permite folosirea lui decat intr-o singura pozitie: pe spate, cu mainile si picioarele incrucisate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Insano se afla intr-un parc de distractii din Fortaleza, Brazilia.

Cei care nu au curajul sa-l incerce pot totusi urca pentru a admira o priveliste extraordinara a Oceanului Atlantic.

 



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/tobogan2-0c80f6883a1da6883bdabcaa9cab27ac.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.