Cel mai mare vis al Ferihei devine realitate!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Cand Gulsum (Pelin Ermis), verisoara Ferihei (Hazal Kaya), ii spune lui Emir (Cagatay Ulusoy) ca aceasta urmeaza sa paraseasca Istanbulul, el pleaca in cautarea iubitei sale.

 

Cel mai mare vis al Ferihei devine realitate!
Cand Gulsum (Pelin Ermis), verisoara Ferihei (Hazal Kaya), ii spune lui Emir (Cagatay Ulusoy) ca aceasta urmeaza sa paraseasca Istanbulul, el pleaca in cautarea iubitei sale. Cand se revad, cei doi indragostiti realizeaza ca singura lor sansa, de a ramane impreuna, este aceea de fugi, lasand totul in urma.
Feriha si Emir se ascund intr-o cabana iar singura persoana care stie ce s-a intamplat cu acestia este Zehra (Vahide Percin), mama fetei.
Feriha, care a fost tot timpul tarata de catre familie, spre o viata pe care nu a vrut-o, acum este mai fericita ca oricand.
Intre familiile celor doi indragostiti se incing spiritele, acuzandu-se de lucruri grave. Mehmet (Melih Selcuk), fratele geaman al Ferihei, il acuza pe Emir de rapire, iar politia incearca sa de-a de urma tinerilor.
Intr-o dimineata frumoasa de iarna, Feriha observa ca Emir a disparut din cabana si intra in panica.
La finele zilei, Emir si Feriha vor varsa lacrimi … de fericire!
Nu ratati astazi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Feriha”, la Kanal D.

Cand se revad, cei doi indragostiti realizeaza ca singura lor sansa, de a ramane impreuna, este aceea de fugi, lasand totul in urma. Feriha si Emir se ascund intr-o cabana iar singura persoana care stie ce s-a intamplat cu acestia este Zehra (Vahide Percin), mama fetei.



Feriha, care a fost tot timpul tarata de catre familie, spre o viata pe care nu a vrut-o, acum este mai fericita ca oricand. Intre familiile celor doi indragostiti se incing spiritele, acuzandu-se de lucruri grave. Mehmet (Melih Selcuk), fratele geaman al Ferihei, il acuza pe Emir de rapire, iar politia incearca sa de-a de urma tinerilor. Intr-o dimineata frumoasa de iarna, Feriha observa ca Emir a disparut din cabana si intra in panica.
La finele zilei, Emir si Feriha vor varsa lacrimi … de fericire!   

Nu ratati astazi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “ Feriha ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii