Cel mai negru scenariu al medicilor se confirma! Veste trista pentru gemenele siameze de la Constanta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:54

Va avertizam ca imaginile care urmeaza va pot afecta emotional.

Dupa ore intregi de consultatii si investigatii imagistice, medicii de la Spitalul Marie Curie au reusit sa vada care sunt organele pe care fetitele nascute intr-un singur trup le impart. Daca ficatul comun ar putea fi impartit frateste, mult mai complicat este in cazul inimii.

Nascute prematur, cele doua surioare au o multime de probleme medicale, iar singura prioritate a medicilor este sa le mentina in viata. Starea mult prea fragila a nou-nascutilor exclude o posibila operatie de separare.

Chiar daca starea siamezelor este foarte grava, medicii nu isi pierd speranta. Surorile, care impreuna cantaresc doar 3 kilograme, raman in sectia de terapie intensiva nou-nascuti. Cea care le-a adus pe lume nu a fost la niciun consult pe perioada sarcinii. Daca ar fi facut-o, doctorii ar fi stiut ca urmeaza sa aduca pe lume siameze.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.