Cel mai neobisnuit DONATOR de SPERMA. Se culca GRATIS cu femeile care vor cu disperare un copil. Numeste asta INSEMINARE NATURALA!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 02 oct 2020, 02:55

Faceti cunostinta cu cel mai neobisnuit donator de sperma! Tanarul, in varsta de 23 de ani este dispus sa se culce gratis cu orice femeie care doreste sa conceapa un copil, dar nu poate din diferite metode.

Kyle Gordy, un tanar in varsta de 23 de ani din Marea Britanie, le face concurenta serioasa bancilor de sperma. Tanarul, alaturi de alti barbati, face parte dintr-o organizatie care devine din ce in ce mai populara. Kyle este dispus sa se culce gratis cu orice femeie care doreste sa conceapa un copil, dar nu poate din diferite motive.

Pe un site dedicat, Kyle Gordy are un profil in care ofera doritoarelor mai multe informatii personale, atat despre el, cat si despre familia sa, cum ar fi caracteristicile fizice, dar si analizele de sange, facute la zi.

neobisnuitul donator de sperma a dezvaluit ca este tatal biologic a 30 de copii cu diferite femei care au apelat la serviciile sale. De asemenea, tot pe profilul lui de donator, Kyle are si cateva fotografii cu unii dintre copiii biologici, conceputi in urma serviciilor sale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii


Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.