Cel mai nou cuplu din showbiz deconspirat de paparazzi:"Avea picioarele peste ale lui!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 23:27

S-au despartit fiecare de partenerii lor si acum au fost surprinsi impreuna luand cina. In trecut s-a mai scris despre intalnirile lor "amicale", insa n-au lasat nimic de banuit.

Se pare ca Miranda Kerr si vanatorul de supermodele Victoria's Secret, Leonardo DiCaprio sunt in tatonoari. Ei au mai fost surprinsi impreuna, insa nu au dat debanuit deoarece Miranda era inca casatorita cu Orlando Bloom, iar Leonardo avea o relatie cu erin Heaterthon. Paparazzi i-au surprins de aceast adata luand cina cu cativa prieteni si pareau foarte destinsi unul fata de celalalt. Nu au fost surprinse gesturi tandre, insa un alt cotidian international sustine ca mai multi paparazzi i-au surpins in ipostaze tandre la una din intalnirile lor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Miranda si sotul ei si-au anuntat despartirea luna trecuta dupa trei ani de mariaj si alti patru petrecuti impreuna.

leonardo DiCaprio a fos tvazut in compania supermodelului Toni Garnn, fiind considerata si cea mai recenta cucerire a lui.