Cel mai nou trend de pe retelele de socializare! Tinerii care isi miros pantofii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:43

De-a lungul timpului mai multe obiceiuri si fetisuri ciudate au devenit populare pe Internet. Un bun exemplu ar putea fi plankingul, sau facutul pe scandura.

Subiectii trebuiau sa se fotografieze in pozitie perfect orizontala, cu fata in jos, cu bratele pe langa corp, nemiscati si fara nici o expresie a fetei, in locuri originale si neobisnuite, ca apoi sa publice poza pe Facebook.

Ciudatul obicei a devenit o adevarata senzatie pe internet, milioane de oameni fotografiindu-se in astfel de ipostaze. Se pare insa ca acum noua moda este legata de incaltaminte.

Din ce in ce mai multe persoane se pozeaza in timp ce miros, ling sau omagiaza pantofii, dupa care posteaza pozele pe retelele de socializare.

Inceputa in vestul Europei, noua moda capata tot mai multi adepti in intreaga lume. Voi ati face asa ceva?

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.