Cel mai nou trend in showbiz! Doamnele divortate, ATRASE de barbatii mai tinerei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 oct 2020, 20:05

Multe dintre ele inloc sa se apuce sa-l jeleasca pe fostul, si-au cautat fericirea in bratele unor...prospaturi.

Incepem cu unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul nostru, format din Israela si Liviu. Dupa ce a fost casatorita vreme de 21 de ani cu un evreu caruia i-a daruit doi copii, Israela a divortat pentru ca EL era prea cuminte. In 2007 l-a cunoscut pe tinerelul care avea sa-i devina sot si de atunci sunt de nedespartit. Israela are acum 72 de ani, Liviu 42, insa diferenta de 30 de ani dintre ei nu a contat niciodata.



Pe urmele Israelei a calcat si Mihaela Radulescu care, dupa divortul de Elan Schwarzenberg, a sarit in bratele tanarului Dani Otil. Si intre ei este o diferenta de varsta de 11 ani. Mihaela implineste anul acesta 45 de ani, iar Dani doar 34. Dar ce mai conteaza asta in fata iubirii? Diva de Monaco a spus asa:dragostea nu se face cu buletinele pe masa!

Si daca Raduleasca poate, de ce n-ar putea si Zana? La aproximativ jumatate de an de la divortul de Stefan Banica, Andreea Marin si-a regasit zambetul si echilibrul in bratele lui Tungeai Ozturk,
turcul mai tanar decat ea cu 11 ani. Intre timp i-a devenit si sot si totul se pare ca merge ca pe roate!

Gabriela Cristea a avut norocul ca imediat dupa un divort cu scandal, sa-si intalneasca iubirea FIX in platoul emisiunii pe care o modereaza. Dupa ce i-a cantat si i-a dansat cu foc in emisiune, amorezul cu aliura latino Tavi Clonda, mai tanar cu 5 ani decat ea, a ajuns sa o danseze pe Gabi si in asternut! Pana o apuca caldurile, nu altceva!

Nici soprana Angela Gheorghiu nu se lasa mai prejos.
La un an dupa ce a divortat de tenorul Roberto Alagna, diva cu voce de privighetoare are un nou iubit, care este mai tanar decat ea cu...22 de ani! Angela, in varsta de 48 de ani, se iubeste acum cu un medic stomatolog Mihai Ciortea, care la doar 26 de anisori reuseste s-o faca extrem de fericita.

Cunoscută devoratoare de barbati cu patratele pe abdomen este si Oana Roman care, mai perspicace decat divele de mai nainte si-a adjudecat un tinerel fara sa fi trecut  printr-un divort.
Nici faptul ca Marius este cu 9 ani mai mic decat ea si nici cometariile acide pe seama iubirii lor, nu au reusit sa-i desparta. S-au cununat deja civil, au devenit si parintii unei fetite pe nume Maria Isabela, iar acum se pregatesc pentru nunta si botez!

De partea cealalta a baricadei exista si barbati pentru care gaina batrana face supa buuuna! De exemplu, frumuselul Jorge, dupa ce a divortat de Alina, s-a refugiat in bratele unei blonde focoase, o femeie cu 10 ani mai in varsta decat el.
Concluzia: nu degeaba se spune despre iubire ca e oarba! Pur si simplu te loveste si..... te zapaaaaaceste!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: