Cel mai penibil moment din viata Ralucai Badulescu! Acuzata ca a furat un inel de la un magazin cu bijuterii! A luat-o razna si a inceput sa tipe

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:57

Raluca Badulescu a devenit un car de nervi atunci cand a auzit de ce este acuzata.

Blonda care a slabit 50 de kilograme a fost invitata de o echipa WOWbiz sa filmeze un material despre cumparaturile de Craciun, insa nici nu stia ce urmeaza sa i se intample. La plecare, dupa ce si-a ales cateva bijuterii de la magazinul de bijuterii unde a filmat, Raluca Badulescu a avut un SOC!

"Avem o problema cu sistemul de alarma si trebuie sa va perchezitionam manual", i-a spus agentul de paza si a inceput sa o controleze cu detectorul de metale.

Acesta a inceput sa scoata sunete ciudate, semn ca Raluca Badulescu avea vreo bijuterie ascunsa prin haine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Credeti ca eu as face asa ceva? Ar trebui sa nu mai vin niciodata aici?", se intreba blondina.

"Pai ce credeti ca fac? Ca plec cu toate vitrinele. Domnu', ati innebunit?", a reactionat ea.

"Ati scapat inelul cu baietelul in san?", a intrebat-o si reporterul de la Kanal D. "Cum sa scap inelul? Toata faza asta e demna de balamuc. Sa vina politia, si mama politiei. Pana la urma ma enervez si o dam in avocati si alte alea", a inceput ea sa se supere.