CEL MAI TARE ANUNT de angajare! Vezi ce solutie a gasit un adolescent pentru a nu-si chema tatal la sedinta cu parintii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 08:30

Imaginatia adolescentilor nu cunoaste limite, iar cazul de mai jos confirma inca o data acest lucru.

Un utilizator al unui forum popular a postat un anunt mai putin obisnuit. Tanarul, care se pare ca este elev la Colegiul National Cantemir Voda din Bucuresti, ofera 25 de lei pentru ca cineva sa se dea drept unchiul sau bunicul lui la sedinta cu parintii.

Motivul este simplu: notele proaste, un 3 la fizica si un 5 la matematica.

"Am nevoie pana luni de un om, trebuie sa para de minim 30 ani, maxim 50 si trebuie sa zica ca e unchiul meu.
Daca e mai batran poate zice ca e bunicul meu. Trebuie luni la 18.00 sa fie prezent in Bucuresti la colegiul Cantemir Voda (detalii pe pm) si sa stea 1 ora/1 jumate la sedinta cu parintii. Am 15 lei, mai pot face rost de maxim 10 deci 25 lei pe treaba asta", este anuntul postat de utilizator.

Amuzati, cititorii forumului au crezut ca este o gluma, insa adolescentul a tinut sa precizeze ca totul este cat se poate de serios.


"Mai! Eu nu fac caterinca! E serios, am un 3 la fizica si 5 la mate (sunt la uman)".

Sedinta cu parintii se va desfasura luni, 26 noiembrie, la ora 18:00. Credeti ca tanarul va reusi sa gaseasca un unchi sau un bunic? Urmariti aici

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.