Cel mai tare curs de make-up are loc in Bucuresti!

Author: B.M.
Actualizat: 14 dec 2017, 16:49

Deoarece femeile sunt din ce in ce mai atente cu imaginea pe care acestea o prezinta pe strada sau la diverse evenimente mondene, cursurile de machiaj au devenit foarte cautate in ultimii ani.

Nu este usor sa selectezi cursul de make-up potrivit, mai ales ca nu iti doresti doar sa inveti despre arta machiajului profesionist, ci si, de ce nu, sa profesezi in acest domeniu ca make-up artist. Asa ca ne-am gandit sa-ti dam o mana de ajutor, la inceput de drum.

Academia de Beauty Georgiana Codinca este scoala cu cele mai bune cursuri de make-up din Bucuresti, iar tu vei gasi aici resursele ce-ti pot garanta construirea unei cariere solide in industria de beauty.

Nu mai sta pe ganduri si profita de ocazia de a afla totul despre arta machiajului. Inscrie-te la cursurile de make-up predate de cei mai talentati traineri din domeniu: Alexandra Flamanzeanu si Georgiana Codinca. Locurile sunt putine si trebuie sa te grabesti.

Academia de Beauty iti ofera sansa sa inveti nenumarate tehnici si stiluri de machiaj de la experti in domeniul infrumusetarii si sa te intalnesti cu vedete autohtone in cadrul demonstratiilor de practica. Aceste cursuri de make-up vor fi rampa de lansare intr-o cariera solida deoarece sunt acreditate de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului.

Dupa absolvirea lor, vei primi o diploma in dublu exemplar, recunoscuta la nivel international, in cazul in care intentionezi sa continui pe acest drum peste hotare. Durata cursului de machiaj este de 6 saptamani, iar locatia este una extravaganta, pe strada Jules Michelet, nr 7, sector 1, Bucuresti.

Beneficiile cursurilor de make-up realizate la Academia de Beauty Georgiana Codinca sunt:

1. Dupa absolvirea lor, vei primi o diploma acreditata de Ministerul Invatamantului si de Ministerul Muncii. Unul din exemplare este in limba romana, iar al doilea este in limba engleza. Astfel, vei avea oportunitatea sa profesezi ca si make-up artist oriunde peste hotare, fara nici o grija.

2. Academia de Beauty Georgiana Codinca este unica scoala de make-up care detine un contract cu o televiziune.

3. Vei intalni traineri talentati si pozitivi, foarte apreciati de profesionistii din aceasta bransa.

4. Te vei distra muncind alaturi de vedete romanesti, in cadrul demonstratiilor de make-up la care vei lua parte.

5. Mereu ti-ai dorit sa inveti arta machiajului cu cele mai bune produse de pe piata? La noi vei gasi cele mai cunoscute branduri si ne mandrim cu un standard al calitatii foarte ridicat.

Profita de sansa de a lua parte la cele mai profesioniste cursuri de make-up din Bucuresti si contacteaza Academia de Beauty Georgiana Codinca pentru a afla mai multe detalii.

Suna la 0784.436.436 sau trimite un e-mail pe [email protected] si inscrie-te rapid la urmatorul curs de make-up. Daca vrei sa testezi atmosfera si conditiile de lucru, te invitam pe 19 decembrie la  Ziua Portilor deschise.

Iti vom impartasi informatii despre cele mai noi tendinte in make-up si despre oferta educationala. In plus, vom socializa si vom imparti darurile generosului Mos Craciun.

Bineinteles, din ingredientele unei seri perfecte, nu putea lipsi o demonstratie de machiaj oferita de trainerul Alexandra Flaminzeanu. Participarea la eveniment se face prin confirmare telefonica la numarul 0784 .436. 436. Te asteptam!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.