Cel mai tare eveniment de tuning auto din tara! Iata masinile si fetele care au atras toate privirile

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 sep 2020, 15:25

Am descoperit Dacia care danseaza si masina dotata cu boxe care ar face-o invidioasa chiar si pe Lady Gaga!

Privirile spectatorilor s-au impartit intre masini  si animatoarele prezente la Festivalul de Tuning de la Sibiu, care a avut loc la Sibiu, in acest weekend.  Fetele au recunoscut ca si ele sunt pasionate de tuning, dar nu doar de cel auto.

Festivalul a fost un concurs in toata regula, nu doar o expozitie pentru pasionati si curiosi. Au fost acordate premii pentru cel mai bun exterior, cel mai bun interior, cele mai bune jante dar is un premiu pentru cea mai buna masina, care a intrunit punctaj maxim la toate categoriile.

Printre masinile expuse s-a numarat si o Dacia Logan rosie care stie sa danseze, datorita suspensiilor speciale. In total, proprietarul a investit 15.000 de euro in aceasta bijuterie, aproape de doua ori mai mult decat pretul masinii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO142612##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.