Cel mai tare leac antimahmureala! Stiati ca pepenele alunga durerea de cap?

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Cel mai tare leac antimahmureala tot romanii l-au inventat. Chinuitoarele dimineti dupa noptile de petrecere devin amintire cu o felie de pepene rosu.

Cheflii spun ca iti "limpezeste" mintea si alunga orice durere de cap. Daca tot ne place viata si paharul plin, era si cazul sa gasim si solutia care sa ne scoata rapid din starea euforica de dupa! Si daca zeama de varza face minuni la vremea Craciunului, acum in zilele toride de vara se zice ca pepenele iti ia  mahmureala cu mana.

E un leac, spun cunoscatorii, care ar da roade imediat.

Dar, in fond, ce este mahmureala? Medicii afirma ca este o deshidratare, este o inflamare a creierului. "Stim foarte bine si daca ne hidratam, mahmureala trece mai repede. Pepenele are apa multa, deci ne hidrateaza foarte bine". Si cand te  doare capul dupa o noapte alba si multe pahare golite, iei o felie de pepene si esti ca nou.

Specialistii spun ca nu doar miezul e minune, ci si coaja, din care ar trebui preparat un suc racoritor.
Si daca tot a trecut mahmureala si cheflilor nostri le-a mai revenit pamantul sub picioare, parca ar merge sa o ia de la capat. Pai ce, un paharel strica? Dar se asigura ca a mai ramas ceva pepene pentru mai tarziu.
##VIDEO120417##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.