Cel mai temut criminal în serie, vacanță la mare pe banii statului român - Detalii șocante

Autor: Alina Petre
Actualizat: 04 mai 2023, 03:10

Criminal în serie, vacanță pe banii statului

Unul din cei mai cunoscuți criminali în serie din România, Marius Csampar, a fost trimis la mare pe banii primăriei Baloteşti, din județul Ilfov.

Marius Csampar, unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie din România, a mers la mare pe banii primăriei Balotești, printr-un program al instituției. 

Ucigașul s-a lăudat pe rețelele de socializare, acolo unde are foarte multi urmaritori, comentarii și aprecieri.

Bărbatul a îngrozit România dupa ce a comis 6 crime. El a fost condamnat la închisoare pe viață, însă a fost eliberat in 2020 după ce a stat 22 de ani în închisoare.

Marius Csampar este unul dintre cei mai sadici criminali în serie din România. Acesta a postat mai multe clipuri în mediul online, unde se laudă că a ajuns la mare, în Eforie, pe banii primăriei Baloteşti, Ilfov.

Citeste si: Momentul în care un român este filmat în timp ce cără cadavrul unei tinere, într-un tomberon- Detalii șocante

Cum a comis crimele- Detalii șocante 

Bărbatul, cunoscut drept "vânătorul de oameni" a comis șase crime, între anii 1994 și 1997, Marius Csampar a comis prima crimă când avea doar 16 ani. La doar 22 de ani a și fost condamnat la închisoare pe viață.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rămas orfan la 12 ani, alături de alte persoane s-a apucat de tîlhării în special în zona Gării de Nord din București. L-a ucis chiar și pe un membru al găștii, care a cerut și el parte din pradă, amenințând că-l va denunța.

Individul a fost atras într-un canal de termoficare, iar Csampar împreună cu o altă persoană au început să-l bată, iar apoi l-au decapitat.

„L-am apucat cu mâna de cap şi cu mâna dreaptă i-am tăiat complet capul, pe care l-am aruncat în lacul IOR, iar corpul l-am ascuns într-un canal. Locul exact sau mai multe detalii le voi prezenta când voi fi dus la locul faptei”, declara Csampar în fața judecătorilor Tribunalului București.

Apoi a intrat în casă, în Balotești, peste o femeie la care stătuse în gazdă, pe care a bătut-o pentru a-i fura banii.

Însă, i-a furat doar mâncarea. Femeia a murit la spital.

Csampar a declarat că e singura victimă de care-i pare rău, că nu a vrut s-o omoare, ci doar să-i fure banii, pentru că, atât cât a stat la ea în gazdă, l-a ajutat. Apoi a mai ucis un om al străzii, care era în gașca de tâlhari a lui Csampar, și care își păstrase pentru el mai multe bunuri.

Cel mai temut criminal din România a devenit vlogger

După ce a fost eliberat condiționat, acesta s-a înscris la un program la Primăria Balotești, Ilfov și a beneficiat de o vacanță la mare pe banii statului.

Citeste si: Doi soți au fost găsiți spânzurați în curtea casei. Trupurile neînsuflețite au fost găsite de copiii lor