„Cel mai urât moment din viața noastră”. Ce s-a întâmplat cu Patrick și Cosmin de la ”Casa iubirii”. Cei doi concurenți s-au plâns într-o postare făcută pe Instagram

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 feb 2024, 10:06

Ce s-a întâmplat cu Patrick și Cosmin de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Patrick Deac/ Cosmin Csr

Patrick și Cosmin sunt doi dintre cei mai apreciați concurenți ai emisiunii ”Casa iubirii” sezonul trei. Recent, cei doi au fost surprinși într-o ipostază total neașteptată.

Doi dintre concurenții sezonului trei al emisiunii ”Casa iubirii”, Patrick și Cosmin, s-au filmat într-o ipostază inedită. Aceștia și-au dorit să fie transparenți cu susținătorii lor și să le arate și lucruri pe care nu le pot vedea în cadrul show-ului matrimonial.

Ce îi nemulțumește pe Patrick și Cosmin de la ”Casa iubirii”

Patrick și Cosmin, concurenții din cadrul emisiunii "Casa iubirii", au creat un moment amuzant atunci când au decis să se filmeze în lift în timp ce se îndreptau spre spălătorie cu hainele lor.

Această experiență face parte din provocările specifice statului la hotel, unde concurenții sunt responsabili pentru spălarea propriilor haine.

Cei doi au subliniat că aceasta este una dintre cele mai neplăcute părți ale vieții lor la ”Casa iubirii”, faptul că trebuie să-și gestioneze singuri necesitățile de spălare a hainelor. „Cel mai urât moment din viața noastră este momentul în care trebuie să mergem să ne spălăm hainele.

La casa iubirii vă spălați hainele manual”, 
a spus Patrick, într-un video postat în secțiunea Instastory.

Citește și: „Mama îmi spune să-i las, să nu-i mai bag în seamă”. Ștefania este dărâmată de comentariile răutăcioase pe care le primește pe Internet! Cu lacrimi în ochi, Cosmin o privește neputincios pe iubita lui plângând

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Concurenții au evidențiat cu umor aspectul neplăcut al procesului de spălare manuală a hainelor, subliniind într-un mod caracteristic momentul când trebuie să-și ducă hainele la spălat. Cei doi concurenți și-au dorit ca susținătorii să-i vadă și-n astfel de ipostaze, nu doar în cele din cadrul show-ului matrimonial.

Povestea din „Casa iubirii” continuă pentru Patrick și Cosmin

Patrick și Cosmin au decis să revină pentru un nou sezon, aducând cu ei nu doar speranțe noi, ci și o doză considerabilă de charismă și personalitate.

Citește și: Cosmin și Ștefania, primul sărut în Casa iubirii! Cei doi concurenți sunt în culmea fericirii

Patrick Deac, în vârstă de 22 de ani și originar din Timișoara, a fost unul dintre concurenții apreciați din sezonul doi al emisiunii. Cu o prezență încântătoare și cuvinte pline de încredere, Patrick și-a propus să își găsească jumătatea în "Casa Iubirii.” Referent la firma de securitate a tatălui său, Patrick a demonstrat că are cuvintele la el, ceea ce l-a făcut să iasă în evidență în competiție.

Cosmin Radu, în vârstă de 24 de ani și din Timișoara, s-a remarcat în sezonul anterior ca ospătar și a atras atenția prin gesturi romantice. Cu un zâmbet cuceritor și atenție la detalii, Cosmin a reușit să facă o impresie plăcută asupra fetelor încă de la prima sa apariție. Descriindu-se drept un bărbat calm, descurcăreț și gata să facă față oricărei situații, el și-a exprimat dorința sinceră de a-și găsi o fată frumoasă și loială, cu care să își întemeieze o familie.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.