Cele 5 criterii pe care trebuie sa le indeplineasca viitoarea partenera a lui Stefan Floroaica! Fostul concurent de la Exatlon a facut dezvaluiri complete

Autor: Simona Alexa
Actualizat: 11 iun 2018, 16:17

Stefan Floroaica, fostul concurent de la Exatlon, a schitat in linii mari portretul viitoarei sale iubite.

Desi se bucura de o popularitate uriasa si in acest moment este unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, Stefan Floroaica este in continuare singur. “Razboinicul”, care a impresionat in timpul show-ului Exatlon, nu si-a gasit perechea si inca asteapta sa apara in viata sa fata visurilor. 

Aceasta trebuie sa “indeplineasca” insa cateva criterii pentru a-i atrage atentia. Viitoarea iubita trebuie sa fie naturala, simpla, inteligenta, onesta si sa-l atraga fizic, dupa cum ne-a declarat Stefan de la Exatlon.  

“Sa stiti ca notorietatea este o povara. Treaba asta nu o simt ca pe o placere, nu, e o povara si o resping!  

"Imi doresc foarte mult ca fata pe care o sa o intalnesc sa nu ma recunoasca de la Exatlon. Imi doresc sa ma vada exact asa cum sunt eu, sa mearga lucrurile natural intre noi si sa nu aiba o parere anterioara despre mine”, a declarat Stefan Floroaica.

Intrebat despre femeia visurilor si cum ar trebui sa arate aceasta, Stefan de la Exatlon a raspuns fara sa stea pe ganduri, semn ca isi doreste si se gandeste ca ar fi timpul sa apara cineva in viata lui. 

“Trebuie sa fie naturala, simpla, inteligenta, onesta si sa fiu atras fizic de ea. Atractia asta nu consta neaparat intr-un fizic, ci in ochi, intr-o privire, un zambet, la asta ma refer”, a declarat Stefan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.