Cele mai emotionante momente la incheierea filmarilor pentru serialul-fenomen "Dragoste infinita"! Iata cum si-au luat ramas bun cei mai indragiti actori de la ambitiosul proiect care le-a adus un succes rasunator!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2017, 11:26

Actorii si echipa tehnica s-au reunit la ultimele scene filmate pe platourile in care au lucrat vreme de doi ani, devenind o adevarata familie.

Citeste si: SCRISOAREA lui KEMAL pentru NIHAN a starnit LACRIMILE multor fani ai serialului-fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata cele mai frumoase si emotionante RANDURI SCRISE CU DRAGOSTE DE KEMAL, care au ramas in sufletele tuturor! VEZI un filmulet spectaculos!

In ultima zi de filmare, pe platourile in care au muncit neintrerupt timp de doi ani, actorii si colegii lor din staff-ul tehnic si-au luat ramas bun unii de la ceilalti dar si de la cel mai ambitios proiect la care au lucrat vreodata.

Coplesiti de emotii, celebrii actorii au trait cele mai delicate momente si au trecut printr-un amalgam de stari contradictorii.

De la tristete la fericire, de la nostalgie la satisfactie, talentatii actori au rememorat cele mai frumoase si reusite scene, pentru care au muncit zi si noapte si au depus mari eforturi, stand ore in sir departe de familiile lor.

Citeste si: NIHAN, ZEYNEP, VILDAN, FEHIME, ASU si chiar nemilosul EMIR, dovada uluitoare de altruism! INDRAGITII ACTORI sunt implicati intr-o CAMPANIE CARITABILA pentru cainii abandonati! Iata cat de dedicati sunt acestei activitati inca din timpul filmarilor pentru serialul "DRAGOSTE INFINITA"! VEZI clipul de promovare realizat de celebrii actori!

Citeste si: ACTORII din serialul-fenomen "DRAGOSTE INFINITA", MUZELE unor artisti plastici! Micuta DENIZ, KEMLA, EMIR sau frumoasa ZEYNEP au fost personajele care i-au inspirat cel mai mult! Iata ce tehnica uluitoare s-a folosit in realizarea celor mai INEDITE PORTRETE!

Cele mai dificile scene filmate la final au fost cele jucate de cele doua personaje principale pozitive, Nihan si Kemal, pe de o parte si de cel mai controversat personaj negativ, Emir, care au fost pusi in situatii extreme.

Citeste si: TARIK din "Dragoste infinita" surprins in ipostaze incendiare, alaturi de cel mai sexy fotomodel olandez, pe strazile Amsterdamului! RUZGAR AKSOY a fost protagonistul unei sedinte foto neobisnuite! VEZI imagini uluitoare cu chipesul actor!

Desi pe platourile de filmare au fost dusmani de moarte, in realitate, Neslihan Atagul, Burak Ozcivit si Kaan Urgancioglu sunt buni prieteni si au promis ca vor pastra legatura indiferent de proiectele in care se vor implica ulterior.

De curand, actrita Nese Baykent, cea care a interpretat rolul lui Vildan si a fost nevoita sa treaca peste multele probleme ale fiicei sale, Nihan, a tinut ca la finalul filmarilor sa le multumeasca fanilor lor din lumea intrega care i-au sprijinit si i-au urmarit cu sufletul la gura in toata aceasta perioada. Aceasta a publicat un scurt clip filmat cu o drona, care a surprins momentul reuniunii tuturor actorilor din "Kara sevda".

"Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi pana la marele final si care nu ne-au lasat singuri nicio clipa!", a scris actrita.

 

Saat 4:46 Ve çekimşu an itibariyle biterr emeği geçen herkese ve bizi yalnız bırakmayan seyircilerimize gönülden teşekkürlerr

O postare distribuită de Neşe Baykent (@nesebaykent) pe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.