Cele mai amuzante perle de la BAC 2023

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 04 apr 2024, 01:30

Răspunsuri amuzante date de elevi la examenul de Bacalaureat

Sursa: freepik.com

Cele mai amuzante perle de la BAC 2023. Ce au scris elevii în încercarea de a impresiona profesorii și de obține o notă cât mai bună la Bacalaureat.

Perle BAC 2023. Examenul național de BACALAUREAT 2023 s-a încheiat, iar Ministerul Educației a publicat deja primele note la probele scrise.

Perle BAC 2023

Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2023 s-a încheiat. Ministerul Educației a publicat luni, 3 iulie, primele note la probele scrise, cât și media generală obținută de candidați pe  bacalaureat.edu.ro, dar și la avizierele centrelor de examen.

Potrivit statisticilor, rata de promovare este de 72,8%. 56 de candidați (dintre care 2 candidați în sesiunea specială) au încheiat probele scrise cu media 10. Pe lângă aceștia, au fost și elevi care s-au prezentat mai puțin pregătiți, ale căror răspunsuri, în special la proba scrisă la Limba și literatura română, au stârnit hohote de râs. 

Printre cele mai amuzante perle de la BAC 2023 se numără și următoarele expresii: 

"Naratorul este omnifient impresionat"

"Relaţia este cofensivă"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Educaţia îl scoate pe individ din starea de natură şi îl introduce în starea de cultură."

" Ana moare de o boală necurată."

" O poezie de tip triftong."

" Mijloacele artistice fiind de tip natură."

" Ştefan Gheorghiade este un om deştept şi mândru, dar foarte gelos şi, convins că soţia lui îl înşeală peste tot, o caută prin tot oraşul s-o descopere infidelă.” 

Citește și: Rezultate BAC 2023: Verifică online nota obținută, pe EDU.ro! Notele la bacalaureat au fost publicate/ Rezultatele la BAC 2023 în fiecare județ/ Rata de promovare este de 72,8%

Subiecte Română Bacalaureat 2023

La subiectul al III-lea, la profil uman, candidații au avut de redactat un eseu de minimum 400 de cuvinte, în care să prezinte particularități de construcție a unui personaj dintr-un text narativ studiat, aparținând lui Liviu Rebreanu sau lui Camil Petrescu. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.