Cele mai apreciate și admirate actrițe ale momentului în Turcia și-au amânat activitățile profesionale și au întins o mâna de ajutor sinistraților! Iată cum au fost surprinse îndrăgitele vedete!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 feb 2023, 00:57
Foto(4)

Impresionate de dezastrul provocat de cumplitele cutremure în Turcia, cele mai în vogă actrițe s-au retras de pe platourile de filmare și s-au implicat în ampla campanie de ajutorare a sinistraților! Iată cum au fost fotografiate celebrele actrițe Ebru Şahin, Burcu Özberk, Merve Dizdar, Sinem Ünsal!

Cele două teribile cutremure care au declanșat pe 6 februarie infernul în Turcia, a ucis mii de oameni care au fost prinși sub dărâmăturile propriilor locuințe și i-a lăsat pe mulți oameni pe drumuri, fără agoniseala de-o viață. Impresionate de dezastrul dezlănțuit în țară lor, multe vedete au întins o mâna de ajutor chiar la scurt timp de la demararea amplelor campanii de strângere de fonduri și alimente pentru sinistrații din zonele grav afectate de seismele devastatoare.

Cele mai apreciate și admirate actrițe ale momentului în Turcia și-au amânat activitățile profesionale și au întins o mâna de ajutor sinistraților

Printre îndrăgitele vedete care s-au retras de pe platourile de filmare, amânându-și proiectele profesionale și au sărit în ajutorul sinistraților se numără renumite actrițe Ebru Şahin, Burcu Özberk, Merve Dizdar, Sinem Ünsal, Hazal Türesan care au participat la activitățile de caritate desfășurate în Yenikapı.

Citește și: Celebra actrița Vahide Perçin, din producția Mă numesc Zuleyha s-a implicat prompt în ampla campanie de ajutorare a sinistraților, după devastatoarele cutremure din Turcia! Cum a fost surprinsă îndrăgita actriță!

Activitățile de ajutorare inițiate de Primăria Municipiului Istanbul pentru sinistrații din zona afectată de cutremure continuă fără încetare. Ore în șir, nume celebre îi susțin și pe voluntari și îi ajută să facă față cererilor urgențe.

Zilele trecute s-au alăturat echipei de lucru actrițele Ebru Şahin, Burcu Özberk, Merve Dizdar, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Gülçin Kültür, iar ulterior au fost cooptați și actorul Ertuğrul Postoğlu şi regizorul Cem Karcı, care s-au ocupat de împachetarea donațiilor care urmau să fie transportate de tiruri către oamenii aflați la grea încercare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Toți vrem să facem ceva. De aceea sunt foarte fericită. Așa vom trece peste aceste zile. Mințile și inimile noastre sunt deja în zona cutremurului, dar toată lumea face tot posibilul. Sper că vom trece peste asta”, a spus actrița Merve Dizdar, potrivit birsenaltuntas.com 

Citește și: Celebrul Can Yaman, profund îndurerat de dezastrul provocat de cumplitele cutremure în Turcia! Îndrăgitul actor a recurs la un gest de mare altruism pentru a veni în sprijinul sinistraților! Iată ce suma fabuloasă a donat!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.