Cele mai bizare cazuri de furt. Papusi gonflabile, cranii umane sau anafura pentru impartasanie sunt doar cateva exemple

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 01:20

Cand vine vorba de jaf, in general hotii se rezuma la sustragerea de bani, bijuterii, telefoane mobile sau obiecte electrocasnice. Exista, insa, si hoti care fac parte dintr-o categorie aparte.

Un hot disperat fura aproape orice! Ati auzit de cazul unor pungasi care au golit recent frigiderul plin cu carne si carnati al unei cantine studentesti. Ei bine, aflati ca exista si talhari care ies din tiparele obisnuite. Aveti mai jos cele mai caudate cazuri de furt din lume!

Anafura pentru impartasanie
Politia din Florida a fost chemata chiar sa ancheteze un caz de furt care a avut loc chiar in timpul unei slujbe religioase.

Un barbat a refuzat sfanta impartasanie de la preot, asa ca s-a servit singur. A furat tot pachetul cu anafura pe care preotii il pregatisera pentru intreaga comunitate.

Craniu uman
Din motive stranii, doi tineri adolescenti au dezgropat un cadavru dintr-un cimitir din Statele Unite, l-au dezmembrat, indepartandu-i craniul. Au fost, insa prinsi in timp ce incercau sa fuga si pusi sub acuzatia de profanare de morminte.


Tratament anti-chelie
Un barbat a fost surprins de camerele de vederi dintr-o farmacie in timp ce isi indesa sub haine mai multe cutii cu medicament anti-chelie.

Papusa gonflabila
Ii lipseste cuiva papusa gonflabila? Nu stie daca cineva i-a jucat vreo farsa, insa un barbat a sunat la polities a reclame ca a fost pradat de hoti care i-au furat…o papusa gonflabila, nou nouta.

Cine stie, poate, s-o fi laudat pe la prieteni de performantele iubitei din cauciuc!

Gazon
O femeie din Irlanda a ramas muta de uimire cand s-a intors acasa dintr-o mini vacanta. Gradaina ei din fata casei fusese vandalizata, hotii furandu-i frumusete de gazon.

Prezervative
Un bar de noapte din Statele Unite care avea in dotare un dozator de prezervative pentru clienti a sunat la politie sa reclame ca cineva a fugit cu dozator cu tot.

Faptasul a fost prins repede, mai ales totul fusese inregistrat de camerele de luat vederi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Animale impaiate
Un barbat din Marea britanie cu o pasiune ciudata pentru animale impaiate a fost prins in timp ce incerca sa fure un cap impaiat de porc mistret din hotul unui hotel din Birmingham.

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.