Cele mai bune animații din toate timpurile. Le pot vedea și adulții

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 26 apr 2023, 04:40

Care sunt animațiile perfecte pentru o seară în familie

Sursa: PixaBay

Deși animațiile sunt făcute în principal pentu copii, adesea acestea au prin și publicul mai matur.

Poveștile pline de viață, speranță și bucurie ale animațiilor fac orice adult să își amintească de vremurile în care era mic sau în caz că aceste animații sunt văzute împreună cu familia, este un moment perfect ca adulții să vadă prin ochii celor mici lumea. Adulții țin să vadă viața în nuanțe de alb, negru și gri, iar animațiile pun culori vii și noi perspective asupra lumii.

Iată care sunt cele mai bune animații din toate timpurile.

Citeste si: 5 desene animate care ne-au încântat copilăria

Cele mai bune animații pentru copii și adulți

Coco

Coco este o animație din 2018 care urmărește povestea lui Miguel, un băiat de 12 ani ce visează să devină musician, în ciuda disprețului pe care familia acestuia îl are față de muzică de generații.

Pentru a își dovedi talentul, acesta se va trezi într-o țară plină de culoare și viață, chiar dacă povestea se bazează pe sărbătoarea mexicană  El Día de Muertos, personaje sunt reprezentate printr-un stil burlesc, plini de căldură.

Citeste si: Cum îl ții ocupat pe cel mic pe timpul verii. 6 metode care chiar funcționează

Inside out

Inside out sau Întors pe dos este filmul consider de mule persoane ca cea mai bună animație realizată vreodată.

În film este forma despre 5 emoții: bucuria, frica, dezgustul, tristețea și furia, care o ajută pe Riley să se descurce cu o schimbare din viața ei, mutarea în alt oraș alături de familia ei. Acest film prezintă într-un mod unic reacțiile pe care le avem încă din copilărie și cum acestea ne influențează pe tot parcursul vieții.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Frozen

Regatul de Gheață sau Frozen de care probabil toată lumea a auzit este un film atipic față de cel Crăiasa Zăpezii. Producția arată două surori, Ana și Elsa, iar în momentul în care Ana fuge pentru a își proteja sora de puterile ei puternice, Ana face tot ce îi stă în cale pentru a o găsi. Cest film arată conexiunea puternică dintre cele două surori, care ar face totul una pentru cealaltă.

Citeste si: 5 lucruri complet inedite despre Disneyland

Brave

Brave sau Neînfricata așa cum o știe lumea pe Merida, personajul principal, are o personalitate atipică față de celelalte prințese care sunt delicate, sensibile, iar neînfricata este aventuroasă și pregătită să dea totul pentru pasiunea ei de a trage cu arcul.

Filmul ne arată cum să  nu fim niciodată altfel pentru a face pe plc cuiva, să fim mereu autentici și să nu renunțăm niciodată la noi.

Sursa: kudika.ro

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.