Cele mai bune deserturi sunt acum pentru tine în inima Bucureștiului!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 oct 2020, 12:31

Știi momentul acela când ai vrea să savurezi un desert artizanal printre picături, în pauza de la birou, când te plimbi prin oraș sau când vrei să cumperi un cadou spontan (pentru tine, ori pentru ceilalți)?

Acum, ai chiar în centrul orașului cel mai bun loc în care să bifezi toate acestea și nu numai! Echipa Chocolat se gândește mereu la dorințele tale și își dorește să îți aducă și produse delicioase, prin deserturile realizate cu multă pasiune și atenție la detalii. Așa că, ei au dat naștere unui nou concept, To go Chocolat, o reflexie a stilului de viață urban, în care timpul este la fel de prețios ca micile tale plăceri. 

Credem că și tu vei aprecia să vezi cum se pe loc fac clătitele și gofrele belgiene, vei vrea să imortalizezi fiecare detaliu pe Instagram sau TikTok și că îți vei bifa momentul de relaxare la terasă sau în timp ce te plimbi pe Calea Victoriei, cu o cutie de deserturi artizanale alături. 

To go Chocolat este un loc perfect pentru toată lumea! În vitrină, găsești pregătite zilnic eclerurile cu cele mai delicioase gusturi, precum mango, vanilie, fistic sau ciocolată, înghețată artizanală, macarons, gaufre sau clătite pregătite pe loc. De asemenea, dacă vrei o doză de energie sau prospețime, poți însoți dulciurile cu ciocolată caldă, frappe-uri, limonadă, fresh de portocale sau cafea din boabe proaspăt râșnite. Îți alegi ce îți face cu ochiul și le poți savura fie la terasă, în timp ce privești palatul CEC și Calea Victoriei, fie la pachet, pentru momentele dulci de oriunde îți dorești.

Noua locație Chocolat se află pe Calea Victoriei nr.12A, vizavi de Palatul CEC, așa că priveliștea este perfectă pentru când vrei să imortalizezi deserturile insta-worthy, înainte sau în timp ce le savurezi. Fie că alegi să te iei un desert în plimbarea ta prin oraș, să iei o pauză de la birou sau, pur și simplu, vrei un moment de răsfăț doar pentru tine, To go Chocolat este alegerea ideală, pentru ca ziua să devină mult mai dulce!

Aici este locul unde energia bună este mereu prezentă și unde te simți ca în vacanță în orice zi a săptămânii, după cursuri sau după birou. Este locul în care faci călătorii dulci și gustoase, în timp ce simți vibrația orașului București și admiri arhitectura care te înconjoară. Este locul unde ești primit mereu cu un zâmbet cald și unde te încarci cu energia care îți dă avânt să ai cea mai bună zi. 

To go Chocolat este deschis pentru tine zilnic, între orele 9 și 23, pe Calea Victoriei 12A. Echipa de cofetari pasionați te așteaptă să îți prezinte deserturile artizanale și să îți spună toate detaliile pentru fiecare, ca să găsești desertul perfect pentru tine sau cadoul dulce care va lăsa o impresie de neuitat. 

To go Chocolat - Creatorul de experiențe cu spirit tânăr. Vizitează și tu locația și descoperă toate minunățiile dulci, create special pentru tine!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.