''Cele mai bune filaje''. Mesajul viral postat de SRI cu ocazia zilei de 8 martie. Urarea a stârnit un val de reacții din partea internauților

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 mar 2024, 10:05

Mesajul postat de SRI cu ocazia zilei de 8 martie

Sursa: Facebook: Serviciul Român de Informații

Serviciul Român de Informații a marcat ziua de 8 martie, Ziua Femeii, cu o postare inedită făcută pe pagina de Facebook.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Serviciul Român de Informații a ținut să transmită un mesaj femeilor de pretutindeni. Postarea făcută pe pagina de Facebook a strâns mii de aprecieri și de comentarii.

Mesajul viral postat de SRI cu ocazia zilei de 8 martie

Serviciul Român de Informații (SRI) a marcat Ziua Internațională a Femeii printr-un mesaj cu accente inedite, subliniind că "Cele mai bune filaje nu ne aparțin".

Mesajul, postat cu ocazia zilei de 8 martie pe pagina oficială de Facebook a SRI, a stârnit interesul și curiozitatea internauților.

Într-un gest total inedit, SRI a adus un omagiu subtil și plin de umor femeilor, recunoscând că cele mai bune abordări în materie de supraveghere și monitorizare nu le dețin ei. Mesajul a fost însoțit de o notă de umor, sugerând că atunci când este vorba de a urmări pe cineva sau de a afla ceva, femeile sunt experte.

Citește și: Mesaje pentru 8 Martie 2024: Un gând frumos pentru Ziua Femeii

Postarea a generat reacții variate din partea utilizatorilor rețelei de socializare. Dacă unele doamne și domnișoare au apreciat umorul și gestul celor de la SRI, au fost și internauți care au considera mesajul ca fiind unul nepotrivit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

”Funny you! Aveți cu siguranța și doamne deștepte angajate!”/ ”Misoginism instituționalizat! Bună dimineața, Mirel de la SRI”/ ”În sfârșit, avem recunoastere! Dacă ne dați aviz favorabil continuam undecover”,  au fost doar o parte din comentariile lăsate de internauți.

Mesajul postat de Ministerul Afacerilor Interne

În același context al celebrării Zilei Internaționale a Femeii, Ministerul Afacerilor Interne a ales să-și exprime recunoștința și respectul față de femei printr-un mesaj postat pe platformele de socializare.

Citește și: Mesaje de 8 Martie pentru mama. Urări emoționante pentru cea mai importantă femeie din viața ta

Cu o abordare creativă și plină de sensibilitate, Ministerul Afacerilor Interne a ales să sărbătorească Ziua Internațională a Femeii printr-un clip video emoționant. Acesta este un colaj dedicat femeilor angajate în cadrul ministerului, ilustrând diversitatea și contribuția lor esențială la funcționarea instituției.

Melodia aleasă, "Ești frumoasă" interpretată de Lidia Buble, a adăugat un element de emoție și apreciere, conturând astfel o inițiativă menită să evidențieze frumusețea și profesionalismul femeilor care activează în slujba MAI.

“Ești frumoasă așa cum ești/Ca o Zână din povesti/Crede-n tine ești PERFECTĂ/ Frumusețea se reflectă/ LA MULȚI ANI TUTUROR!”, a fost mesajul postat de Ministerul Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook.