Cele mai bune filme cu animale din toate timpurile

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 ian 2024, 02:15

Cele mai bune filme cu animale din toate timpurile

Sursa: PixaBay

De-a lungul anilor, filmele cu animale au atras atenția oamenilor din întreaga lume, fiind extrem de apreciate. Iată care sunt cele mai bune filme cu animale din toate timpurile.

Dacă îți plac filmele, dar și animalele de toate felurile, aceasta este o listă ce conține cele mai bune filme cu animale din toate timpurile. Aceste producții cinematografice pot fi urmărite în serile petrecute în familie, dar și în momentele în care simți nevoia de puțină relaxare.

Citește și: Kerim din serialul Prețul fericirii, pasiune uluitoare, dincolo de actorie! Iată ce adoră carismaticul actor Gökhan Alkan să facă atunci când nu se află pe platourile de filmare

Cele mai bune filme cu animale

White Fang

Producția cinematografică „Colț Alb” este bazată pe cartea lui Jack London, în care este spusă povestea tânărului Jack Conroy, ce decide să plece spre Alaska pentru a găsi mina de aur la care visase tatăl său. În această aventură nu merge singur, băiatul va fi însoțit de splendidul său lup alb, pe care l-a salvat de la un individ care îl folosea în luptele cu câini.

Colț Alb a fost îmblânzit de Jack Conroy, iar de-a lungul călătoriei sale, lupul alb va deveni un prieten de nădejde, însă această aventură o să le schimbe viața.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Congo

Filmul spune povestea unui fiu, pe care tatăl său, un director megaloman, îl trimite în Africa pentru a descoperi o mină de diamante mare și pură pentru a își pune în aplicare noua sa invenție, un puternic și sofisticat aparat cu laser.

Din nefericire, omul pierde legătura cu fiul său și echipa acestuia, iar din îngrijorare, omul de afaceri trimite o echipă de salvare, formată din fosta lui noră, ce este un fost agent CIA, un mercenar, un om de știință care a reușit să facă o gorilă să vorbească și un aventurier. Însă de cum ajung în Congo, aceștia realizează că nu pot să comunice cu oamenii de acolo.

Beethoven

Un magazin de animale este locul ales de doi hoți pentru a fura diferite creaturi pentru a face experimente medicale, însă un cățeluș a reușit să evadeze din camionetă și să se strecoare într-un cartier în care locuiește familia Newton. Cățelușul își face simțită prezența și ajunge să fie adoptat de familia Newton, după multe insistențe din partea celor mici. Acesta însă ajunge să crească până la dimensiunile uriașe ale unui St.Bernard. 

După o lungă perioadă în această familie, acesta își arată utilitatea, pe Ryce o ajută să-și găsească un prieten, pe Ted îl scapă de colegii răutăcioși, iar pe micuța Emily o salvează de la înec.  

Citește și: Ele sunt marile iubiri ale celebrului Celil Nalçakan, actorul care joacă rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea! Iată imaginea unei familii fericite

Cele mai bune desene animate cu animale

Ratatouille

Remy este un mic șoarece cu un vis de a deveni bucătar, iar dorința lui e atât de mare încât nu se lasă descurajat de toate piedicile puse de familia lui, dar nici de faptul ca gastronomia este o profesie care nu este potrivită pentru șoareci. Remy a decis chiar să locuiască în canalizarea unui restaurant foarte bine cotat pentru a se apropia de visul lui. În ciuda pericolelor și a capcanelor, ispita este mare, așa că se aventurează în acest univers interzis.   

Spirit: Stallion of the Cimarron

Producția cinematografică spune povestea unui cal sălbatic și nesupus care călătorește prin zonele pustii ale Americii. Acesta va întâlni omul pentru prima dată, iar interacțiunea nu o să fie una foarte prietenoasă, iar Spirit refuză să se lase îmblânzit provocând adevărate conflicte și pierderi materiale. Acesta va ajunge să se împrietenească cu un tânăr indian pe nume Little Creek și va ajunge să se îndrăgostească de Rain, o iapă foarte frumoasă, și va deveni unul dintre cei mai mari eroi ai vestului sălbatic.

The Lion King II: Simba's Pride   

Filmul este continuarea filmului de succes „Regele Leu", iar în acesta se va spune povestea Kiarei, fiica lui Simba și Nala, și cu Kovu, fiul lui Scar și Zira. Kiara vrea să fie pusă în fața unei noi aventuri, iar aceasta îl întâlnește pe Kovu, care locuiește în Terenul Interzis. Cei doi vor ajunge să dezvolte o relație specială, dar interzisă, și se luptă să o păstreze în ciuda rivalității dintre familii. Oare va câștiga dragostea?

Citește și: „Familia Borgia”- Detalii captivante din culise oferite de Tom Fontana, scenaristul și producătorul serialului difuzat la Kanal D2

Sursa: cinamagia.ro

 

Taguri: