Cele mai bune seriale turcești care se difuzează în 2024 la Kanal D

Autor: Bianca Vidoi

Care sunt cele mai bune seriale turcești pe care le puteți viziona pe Kanal D

Sursa: Kanal D

Postul de televiziune Kanal D este cunoscut pentru multitudinea de seriale turcești pe care le pune la dispoziția telespectatorilor.

Kanal D este un post de televiziune ce atrage milioane de telespectatori prin intermediul serialelor turcești pe care le difuzează, fiecare an aducând în atenția publicului noi povești impresionante de dragoste, dar și drame pe care cu greu ni le putem imagina. Iată care sunt cele mai bune seriale turcești ce se difuzează la Kanal D în anul 2024.

Ce seriale turcești puteți urmări la Kanal D în anul 2024

Serialele turcești reprezintă semnătura postului de televiziune Kanal D, fiind difuzate cele mai bune producții turcești, în care dramele și situațiile care par fără rezolvare se împreunează cu poveștile puternice de iubire legate între personaje. Serialele turcești ne arată că oricât de complicată ar fi viața, alături de toate obstacolele ce ne sunt puse în cale, rezolvările nu sunt niciodată limitate, iar adesea, să ai persoana iubită lângă tine face ca totul să fie mai ușor.

Iată care sunt cele mai bune seriale turcești care se difuzează în 2024 la Kanal D.

„Poveste din Anatolia”

Cel mai nou serial turcesc ce este difuzat la Kanal D începând cu data de 22 ianuarie 2024 este „Poveste din Anatolia”, ce poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 20:00. Milioane de telespectatori au apreciat primele episoade ale acestui nou serial turcesc ce îl are în centrul acțiunii pe Taner, ce este interpretat de către Berk Atan.

Taner trăiește într-un mic orășel din stepa Anatoliei, Gedelli, acolo unde se află chiar muntele Gonul, cunoscut drept „Muntele Inimii”. „Muntele Inimii” are o importanță foarte mare pentru locuitori, fiind un element esențial al existenței lor, însă deși acesta este un element vital, muntele Gonul este însoțit de o legendă ce nu le dă pace, prin care se crede că atunci „când inima unui îndrăgostit este rănită, o piatra va cădea de pe muntele Gonul”. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: A slăbit în timp record 15 kilograme pentru rolul său. Cine este actorul care impresionează în serialul “Poveste din Anatolia”, ce are premiera luni, de la 20:00, la Kanal D

Deși acum este un tânăr muncitor, trecut prin multe suferințe ale vieții, inima sa a fost furată în adolescență de către Dilek, interpretată de Gulsim Ali, iar din acel moment, amintirea acesteia nu îl lasă pe Taner să

își găsească liniștea și fericirea. Mama lui Taner observă sentimentele puternice pe care le are pentru fată, ce este nevoită să plece din satul natal, însă nu îl poate convinge pe băiat să o dea uitării și să se căsătorească cu o altă fată din sat.

Taner are multă presiune pe umeri, fiind cel ce aduce bani în casă după decesul tatălui său, însă acest lucru nu îl face să înceteze din a visa, astfel va realiza un aparat de zbor.

„Muntele Inimii” începe să erupă, iar doi geologi sunt trimiși pentru a explora fenomenul, însă ce nu știe Taner este că Dilek este unul dintre ei.

„Secrete de familie”

„Secrete de familie” este un serial turcesc ce a ajuns la inimile telespectatorilor Kanal D, iar noile episoade pot fi urmărite în fiecare sâmbătă, începând cu ora 20:00. Personajele principale ale acestui serial turcesc, Kaan Urgancıoğlu, ce a impresionat oamenii cu interpretarea sa impresionantă din "Dragoste infinită" și Pınar Deniz, ce a jucat în serialul turcesc „Patria mea ești tu”. 

Serialul ce a ajuns la inima românilor, „Secrete de familie”, spune o poveste impresionantă în care există o adevărată luptă între adevăr și dreptate. Ilgaz, interpretat de Kaan Urgancıoğlu, este un procuror respectat pentru modul în care își făcea meseria și Ceylin este o tânără avocată, iar cei doi trebuie să lucreze împreună pentru a descoperi adevăratul vinovat din spatele unui caz de crimă.

Ceylin nu urmează această etică pe care o respecta Ilgaz, dorindu-și să ocolească reguli, pentru a face dreptate, față de Ilgaz, ce dorea să respecte fiecare pas legal pentru a descoperi adevărul. Situația începe să se schimbe atunci când Ceylin și Ilgaz muncesc împreună la deslușirea unui caz de crimă, în cadrul căruia cei doi își vor da seama că au sentimente unul pentru celălalt. 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.