CELE mai ciudat nume la care s-au gandit vedetele pentru copii lor! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:54

In lumea celebritatilor s-a inventat o noua moda: copiii vedetelor trebuie NEAPARAT sa poarte nume cat mai neobisnuite!

 Daca pana acum “Giuvaier” sau “Mercedesa” vi se pareau iesite din comun, stati sa aflati cat de ciudate sunt prenumele juniorilot de la Hollywood!

Mari actori si artisti de la Hollywood le-au pus copiilor NUME de personaje din … desene animate, filme SF sau…jocuri pe calculator!!! Pentru ca Nicholas Cage este un fan inrait al lui Superman, actorul a hotarat ca pe baiatul lui sa-l cheme….KAL-EL, mai exact sa poarte prenumele supereroului, nascut pe planeta Krypton!/ “ZUMA” este un cunoscut joc pe calculator, cu bile! Tindem sa credem ca Gwen Stefani si-a pierdut mult timp in fata PC-ului incercand
sa treaca fiecare level, caci altfel nu ne explicam CUM de si-a numit baiatul tocmai… ZUMA! (AMBIANTA Gwen Stefani CNN Interview (2011) https://www.youtube.com/watch?v=BuP3FMIL0eo – 00:58 trebuie sa fii creative, dar nu…foarte!)/ Claudia Schiffer s-a inspirat si ea din lumea…fictiva. Tineti minte desenele cu “Casper”, fantoma dragalasa?! Ei bine…ACEST personaj a influentat-o pe diva noastra in alegerea numelui copilului ei. Pe baiatui frumoasei blonde il cheama…Caspeeer….Buhuhuuu!


Toni Braxton si-a numit copiii intr-un mod cat se poate de BIZAR! Pe baietii ei ii cheama: DENIM si…DIESEL! Explicatia?! Denim a primit inca de la nastere o multime de jeansi, astfel
incat mamei I s-a parut amuzat sa-I puna nume de material textil, iar Diezel este prenumele ales de sotul artistei, care fiind jumatate german s-a gandit ca ar fi frumos ca fiul lui sa aiba o legatura cu Rudolf Diesel, inventatorul neamt care a facut motorul cu aprindere prin compresiune!

Alte familii celebre si-au denumit copiii dupa locatia in care acestia au fost conceputi! De exemplu, pe baiatul lui David si al Victoriei Beckham il cheama…Brooklyn, exact ca numele celebrului cartier din New York.
/ Ramanem la capitolul zone geografice! Kourtney Kardashian, curajoasa care la nastere mai mai ca si-a scos singura COPILUL, si-a numit fetita…Scotland, adica…Scotia! Sora ei Kim Kardashian n-a putut sa se hotarasca la o tara sau la un oras, asa ca…pe fetita ei o cheama…North West…adica…NORD VEST! De necrezut!!! In plus, am aflat ca pe baiatul Aliciei Keys il cheama…Egipt, asta fiind destinatia in care artista si-a regasit linistea dupa o perioada mai zbuciumata din viata ei… (Alicia Keys: Why She Named Her Son Egypt https://www.youtube.com/watch?v=0RQ2HKKxRK0
01:35 sotul meu m-a intrebat asa: tu vorbesti mereu despre excursia pe care ai avut-o in egipt, despre cat de purificatoare a fost pentru tine. Ce parere ai daca i-am spune…EGIPT? Si am zis: Dumnezeule! Asa e! Din’ainte sa se nasca am stiut ca o sa ii spunem Egipt 01:56)

Pentru final, am pastrat...GROZAVIA! Celebra actrita Uma Thurman, pentru ca nu a putut sa se decida asupra unui singur nume, si-a numit fetita FIX asa: Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson!!!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.