CELE mai ciudate pofte ale unei gravide de care n-ai auzit in viata ta! Manca bureti de bucatarie cu nisip

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 08:40

O viitoare mamica pe nume Kelly-Marie Pearce a reusit sa bata recordul in ce priveste poftele unei gravide: mananca sandwich format din burete de bucatarie cu nisip.

 Mamica a doi copii, Lucian in varsta de patru ani si Lola de sapte luni, a descoperit ca isi doreste sa manance un asemenea sandwich cand a vazut nisipul in colivia  papagalului.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/burete2-25ea326381560265b5ede48c6f2ffce0.jpg

Ambii copii au fost nascuti perfect sanatosi si nu au fost consecinte asupra lor din cauza acestor pofte bizare. Dupa ce a testat nisipul, Marie a descoperit buretele de bucatarie: L-am gasit si pe acesta foarte bun.
Le-am combinat pe amandoua pentru un sandwich excelent. Cateodata mancam si cate un pachet de bureti pe zi. Nu puteam sa merg nicaieri fara imi iau buretii dupa mine.
Sotul ei, Damian, a declarat ca: Am fost ingrijorat sa nu ii dauneze ei si copiilor, insa toti au fost perfect sanatosi. Doar cat am fost insarcinata am mancat asta, apoi mi-a trecut.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.