Cele mai dificile scene interpretate de Keremcem si Ezgi Asaroglu! Membrii echipei de filmare au ramas muti de modul cum cei doi au trait drama. Totul parea extrem de real. Iata secventele!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 02 sep 2017, 12:47

Ezgi Asaroglu si Keremcem sunt adevarati profesionisti pe platourile de filmare, facandu-si treaba cat se poate de bine.

Cele mai pregnante scene din sezonul care tocmai s-a incheiat in Turcia au fost publicate de canalul unde s-a difuzat serialul, iar interpetarea rolurilor lui Bahar si Ates au fost dincolo de asteptari. Cei doi au fost atat de credibili incat membrii staff-ului de filmare, au aplaudat minute bune la sfarsitul scenei in care Ezgi si Keremcem au fost prinsi in lift. Bahar, suferind de claustrofobie nu reusa sa se stapaneasca.

Citeste si: Micuta DENIZ, "portocala dulce" din "Dragoste infinita" respecta TRADITIA la marea sarbatoare turceasca "KURBAN BAYRAM"! Iata momentul emotionant in care ARVEN BEREN le SARUTA MANA PARINTILOR EI! VEZI un filmulet induiosator cu adorabila fetita!

Modul cum o convinge Ates sa se calmeze, este magistral. Cei doi actori fac o echipa buna pe platourile de filmare.

Chiar daca in viata de zi cu zi nu mai sunt impreuna, producatorii spera ca maca rpe micile ecrane sa fie sarea si piperul si cine stie poate revin la sentimente mai bune odata cu trecerea timpului.

Citeste si: Detalii inedite din culisele serialului "Bahar: Viata furata!" KEREMCEM (ATES) si CEREN MORAY (EFSUN) aveau adevarate ritualuri inainte de inceperea filmarilor! Iata cum au fost surprinsi actorii la cabina de machiaj