Cele mai drăguțe urări pentru Ajunul de Moș Nicolae 2023: Mesaje pentru cei dragi

Autor: Bianca Vidoi
Cele mai frumoase urări pentru Ajunul de Moș Nicolae
Sursa: Unsplash

La data de 5 decembrie, cei mici se pregătesc pentru venirea lui Moș Nicolae, iar cu această ocazie v-am pregătit cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi.

În Ajunul de Moș Nicolae, copiii își pregătesc ghetuțele pentru a îl aștepta pe Moș Nicolae, cel ce le aduce daruri mici, dar cu o semnificație mare. Cei de toate vârstele așteaptă cu nerăbdare prima sărbătoare importantă a lunii decembrie, motiv pentru care toți românii își lustruiesc cu grijă încălțările, așezându-le lângă ușă. Pentru aceste momente importante de familie am pregătit o listă care să cuprindă cele mai frumoase mesaje pentru persoanele dragi.

Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 

Să nu ne aducă nuielușe că am fost cuminți tot anul… te iubesc Moș Nicolae!

Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să și se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!

Bună! Sunt Moș Nicolae! Ți-ai pregătit ghetuțele? Vin la noapte să îți las o duzină de nuiele!”

Sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales… multa dragoste!

De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Nicolae a venit deja.

Lustruiește-ți ghetele si după… mergi la culcare! Nu contează ca ești singură… Moș Nicolae va veni și iți va pune în ghetuțe doar zâmbete și voie bună… să le împarți apoi în stingă și în dreapta.

Și eu o să vreau un zâmbet! Să-mi păstrezi unul!

Citește și: Idei de cadouri pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun pentru femei

Surpriză! Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic. Doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald în suflet.

Ho,ho,ho! Aţi fost cuminţi dragii moşului? Aţi curăţat cizmuliţele frumos, le-aţi parfumat (ca să nu leşine moşul) şi le-aţi pus la uşă? Ia să spuneţi acum – cine a fost cuminte şi a primit cadouri şi cine nu?

Bucuria lumii toată, zi de zi-n ușa să-ți bata, iar bunul Moș Nicolae să-și aducă tot ce iți dorești!

Dragă Moş Nicolae, te rog să aduci sănătate şi fericire familiei şi prietenilor mei.

Mulţumesc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu știu ce cadouri iți va aduce Moș Nicolae, dar eu îți trimit o mulțime de îmbrățișări si gânduri călduroase!

Mesaje pentru românii de toate vârstele pentru Ajunul zilei de Sfântul Nicolae

Bună! Sunt Moș Nicolae! Ți-ai pregătit ghetuţele? Vin la noapte să îți las o duzină de nuiele!

Sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales multă dragoste!

Crede în ceea ce te poate face fericit! E o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae.

Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi las un dar simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind şi atunci ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz.

De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă ești sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.

Lustruiește-ți ghetele si după mergi la culcare! Nu contează ca ești singură, Moș Nicolae va veni și îți va pune în ghetuțe doar zâmbete si voie buna, să le împarți apoi în stânga și în dreapta. Și eu o sa vreau un zâmbet! Să-mi păstrezi unul!

Citește și: Rugăciune către Sfântul Nicolae. Cum să te rogi pe 6 decembrie pentru sănătate, fericire și noroc

Sa nu ne aduci nuielușe, că am fost cuminți tot anul. Te iubesc, Moș Nicolae!

Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!

Azi fiind o mare sărbătoare, primește din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor!

Umblă zvon prin tara ca diseară vine Moș Nicolae! Pregătește-ți încălțările!

Moș Nicolae m-a sunat, și tocmai m-a anunțat că anul ăsta te-a sărit pe tine și vine direct la mine!