Cele mai ENERVANTE tipuri de SELFIE de pe retelele de socializare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 03:30

Expertii in social media au stabilit care sunt tipurile de selfie care deranjeaza cel mai mult pe retelele de socializare.

Tehnologia parca ne-a luat mintile! De cand telefoanele mobile au inceput sa aiba incorporata camera foto digitala performanta, iubitorii de gadgeturi au redescoperit pasiunea pentru fotografie, dar mai ales pentru autoportrete, denumite generic selfie.

Aproape ca nu exista persoana care sa nu-si fi facut un selfie, macar odata! Nebunia selfie a luat cu asalt internetul! Astfel am descoperit ca unii isi fac poza in cele mai neobisnuite situatii: incendii, accidente de masina, pe patul de spital, etc, iar altii au si murit in incercarea de a-si face un selfie spectaculos.

Specialistii in social media au facut un sondaj si au aflat care sunt cele mai iritante tipuri de selfie postate pe retelele de socializare.

Selfie la plaja in care iti scoti in evidenta abdomenul, talia sau sanii



Selfie in care se pozeaza mancand sau arata ce mananca, subliniind ca reusesc sa isi pastreze silueta fara dieta



Selfie la sala de forta in care se lauda cu efortul depus, dar mai ales cu rezultatele


Selfie in care se victimizeaza,
aratand imagini uneori socante de pe patul de spital

Selfie facute la petreceri cu scopul de a le arata celorlalti cat de bine te distrezi

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.