Cele mai fidele versus cele mai infidele zodii. Cine e mai capabil să înșele

Author: Culea Claudia-Roxana

Relațiile devin din ce în ce mai greu de întreținut și una dintre cele mai întâlnite motive de despărțire este înșelatul. Zodiacul ne arată cele mai serioase zodii în relații dar și cele care sunt cele mai capabile să își trădeze partenerul.

Cele mai fidele zodii, cele capabile să își întemeieze o familie

Taurii, Fecioarele și Capricornii sunt cele mai capabile să aibă ceva serios și de lungă durată, fiind considerate zodii familiste cu stabilitate în căsnicie. Când vine vorba de longevitate și dragoste, Capricornul este cel care bate recordurile, conform libertatea.ro. De asemenea, în topul celor mai fidele zodii intră și Balanța care renunță cu greu la relația sa, doar în cazul unor conflicte grave și greu de îndurat. 

Taur

Se spune că Taurii sunt mai mult interesați de partea financiară și de propriul confort, însă în inima lor, dragostea și familia sunt cele mai prețioase. Aceștia tot ce își doresc să se împlinească sentimental este o relație sigură și stabilă și să aibă alături o persoană care îi face să se simtă iubiți și ocrotiți. Însă, banii sunt o mare parte a întreținerii unei relații fericite iar ei fac tot posibilul să asigure în familie confortul financiar necesar. 

Rac

Racii sunt cei care se implică cel mai mult emoțional când vine vorba de relații, sunt fideli, statornici și familiști. Zodia Rac se căsătorește doar din iubire și de obicei rămâne cu partenerul său toată viața. Ei fac totul pentru familie și nu ar lăsa niciodată o aventură să le strice căsnicia. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Fecioară

Zodia Fecioară este una dintre cele mai fidele care caută într-un partener iubire, sinceritate și stabilitate. Nativii Fecioară nu tânjesc după aventuri de moment sau pasiuni arzătoare, ci după o conexiune bazată pe emoție. Fecioarele nu suportă să fie mințite și își aleg cu grijă partenerul alături de care își va petrece viața.

Balanță

Balanțele se oferă cu toată ființa lor atunci când își găsesc partenerul potrivit și nu le-ar trece niciodată prin cap să înșele sau să divorțeze.

Sunt considerați cei mai echilibrați oameni în alegerile pe care le fac în familie și mereu se gândesc la ce îî fac pe alții fericiți înainte de nevoile lor, ceea ce dovedește spiritul lor de sacrificiu în iubire.

Citeste si: Zodiac chinezesc SEPTEMBRIE 2022: Zodiile în viața cărora apare fericirea! Luna Cocoșului are puterea să transforme dorințele în realitate

Capricorn

Stabili și siguri pe ei, Capricornii sunt în topul zodiilor fidele, sunt calculați, harnici și se mândresc cu familia lor. Capricornii se căsătoresc cel mai greu, după aproximativ 30 de ani, deoarece stau să își caute partenerul ideal în funcție de interese și dorințe. Pentru aceștia, este foarte important ca partenerul său de viață să aibă aceleași obiective în viață, astfel relația lor va merge așa cum și-au imaginat!

Cele mai infidele zodii, incapabile de o relație serioasă

Majoritatea zodiilor infidele își găsesc plăcerea în aventuri și se plictisesc repede de o relație. Acestea nu pot întreține o relație de lungă durată deoarece simt nevoia constant de o schimbare.

Citeste si: Care este instrumentul muzical la care trebuie să înveți să cânți în funcție de zodie

Berbec

Zodia Berbec nu are niciodată suficientă răbdare să ajungă la o cunoaștere profundă cu partenerul său și se lasă ghidați de instinct, fără să se gândească la consecințele pe care le-ar putea aduce în relație. De asemenea, nu știu să își ceară scuze atunci când greșesc și asta le distruge relația. Iubirea berbecilor este haotică și nu sunt capabili de relații dacă nu se maturizează la timp.

Gemeni

Problema cea mai mare a Gemenilor este superficialitatea cu care tratează relațiile, fiind mereu în căutare de confort. Însă dacă se îndrăgostesc, pun mult suflet și fac orice pentru persoana iubită. Dacă nu obțin ce vor, pleacă fără niciun regret și distrug tot ce au clădit până atunci. În plus, se spune că nativii Gemeni au tendința să iși lovească partenerul de viață atunci când apare un conflict.

Leu

Leii sunt concentrați pe orice în afară de căsnicie: sport, hobby-uri, carieră, călătorii, planuri personale. Cât timp sunt îndrăgostiți, aceștia sunt foarte darnici și implicați, dar odată ce focul s-a stins, comportamentul lor se schimbă. Ei devin critici, nemulțumiți și văd numai defecte în partenerul său. Leii nu sunt capabili de relație serioasă deoarece au alte priorități, însă acest lucru se poate schimba spre maturitate.

Scorpion

Scorpionii sunt cei mai spontani și imprevizibili când vine vorba de dragoste. Cea mai mare problemă a acestora nu este infidelitatea, ci încrederea în partenerul de viață, care poate distruge imediat o căsnicie. Majoritatea scorpionilor devin paranoia și își imaginează că sunt înșelați.

Săgetător

Aceștia se îndrăgostesc nebunește când găsesc persoana potrivită dar lasă dezastru în urma lor. Săgetătorii sunt amanți pasionali, plini de imaginație dar nu descurcă când vine vorba de responsabilități. Ei rănesc deseori oamenii prin faptul că nu se implică în relații si dau impresia că nu se atașează de nimeni.

Vărsător

Ei sunt cei mai tentați să descopere lucruri noi în viață și din acest motiv nu pot avea o relație solidă. Vărsătorii sunt atrași de schimbări, călătorii, aventuri și hobby-uri și ar îndepărta orice partener pentru nevoile sale. Însă, atunci când devine atașat de o persoană, vărsătorul este foarte implicat și echilibrat.

Citeste si: Zodiac chinezesc AUGUST 2022: Zodiile înzestrate cu puteri nebănuite! Viața li se va transforma spectaculos în Luna Maimuței din calendarul chinezesc

Pești

Peștii nativi stau cât mai aproape de familie și își doresc la rândul lor una. Ei sunt foarte ușor de influențat și asta îi poate transforma în niște infideli. Femeile din această zodie sunt niște romantice incurabile care își creează propriul ideal de iubire, iar dacă acest lucru nu se mai regăsește în relația actuală, se vor îndepărta și o vor căuta în altă parte.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?