Cele mai frumoase cămăși office cu dungi le poți găsi la RESENSE!

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 20 iul 2022, 03:30

Alegerea unei cămăși office nu ar trebui să fie dificilă, însă în momentul în care îți dorești o piesă vestimentară deosebită, poți constata că opțiunile nu sunt numeroase.

În acest caz, cel mai bine este să îți îndrepți atenția spre magazinele online care comercializează articole vestimentare deosebite, fabricate în România și care sunt ideale pentru orice. În continuare, îți vom recomanda de la RESENSE, câteva camasi office cu dungi, pe care le poți purta oricând dorești! 

Chiar dacă ne referim la un mediu office, nu înseamnă că nu trebuie să porți și ținute colorate, mai ales dacă acestea respectă codul vestimentar impus (dacă există unul). În acest caz, îți propunem o Cămașă damă office alba/dungi roșii Maria, care se potrivește oricui, datorită croielii regular fit. Aceasta este fabricată în România, din poplin ușor elastic, are mâneci lungi cu manșete și un fald la spate. Cămașa se închide în partea din față cu 8 nasturi și poate fi purtată cu succes atât la pantaloni, dar și la fuste. 

Dacă preferi cămășile cu o croială mai confortabilă, îți recomandăm această superbă Camasa dama office alba cu dungi navy Hermina. Este o piesă vestimentară versatilă, care poate fi purtată cu succes atât la pantaloni office, dar poate fi integrată și într-o ținută casual, alături de blugi sau de o fustă. Este fabricată în România, are o croială confort fit și este confecționată din vâscoză de cea mai bună calitate. Cămașa dispune de un guler și de stei, iar manșetele se închid cu câte doi nasturi. 

În cazul în care vrei cămăși clasice, perfecte pentru orice împrejurare și ideale și pentru mediile mai sobre, îți recomandăm această Cămașă damă office alba/dungi negre Maria. Cămașa poate fi purtată atât la birou, dar o poți integra cu succes și într-o ținută casual, alături de o pereche de blugi și pantofi sport. Bucură-te de versatilitatea acesteia și poart-o în cat mai multe ținute! Are o croială regular fit, la spate prezintă un fald, se încheie în față cu 8 nasturi și este realizată din poplin. 

Nu putem să nu îți recomandăm încă o piesă vestimentară ce va aduce puțină culoare în garderoba ta și în ținutele de birou. Este vorba despre această Camasa dama office roz/dungi multicolore Helen. Nu-i așa că te înveselești doar uitându-te la ea? O poți purta cu fuste office, fuste elegante, cu pantaloni office, casual și chiar și cu blugi și îți garantăm că vei arăta excelent. 

Ultima piesă vestimentară pe care ți-o recomandăm în această serie este o cămașă ideală pentru a fi purtată în momentele în care vrei să pui accentul pe partea de jos a ținutei (pe fustă sau pantaloni) sau pe sacou de exemplu. Îți recomandăm această Camasa dama office ivory/dungi multicolore Angela, care cu toate că nu iese în evidență datorită cromaticii, are o eleganță aparte și se integrează perfect în orice ținută. 

În încheiere, am vrea să știm dacă de obicei porți cămăși și care sunt preferatele tale dintre cele recomandate! 

 

Taguri: