Cele mai frumoase citate de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiţilor 2024

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 13 feb 2024, 15:24

Ziua Îndrăgostiților

Sursa: freepik

Cu ocazia Valentine's Day, sărbătorit în fiecare an la data de 14 februarie, cuplurile din întreaga lume își exprimă sentimentele de iubire, se surprind reciproc cu cadouri și își declară în mod special afecțiunea.

 În situația în care nu te afli în preajma partenerului tău sau nu vă puteți întâlni din diverse motive, este recomandabil să explorezi posibilitatea de a transmite cele mai delicate și emoționante mesaje de Valentine's Day, astfel încât să-ți faci simțită iubirea în ciuda distanței fizice sau a lipsei de timp.

Citește și: Iată 5 idei de cadouri cu care să îți surprinzi prietenii

Cele mai frumoase citate de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiţilor 2024

„Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!”

„Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!”

„De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC!”

„Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet, pentru că nu esti doar un vis”.

„Pentru cea mai importantă persoană din viaţa mea, pentru tine, toata dragostea din lume.

Eşti raza de soare din viaţa mea, eşti lumina din întunericul vieţii mele. Te iubesc!”

„Te iubesc astăzi, mâine şi pentru totdeauna, te iubesc la infinit! Eşti lumina care-mi luminează fiecare zi, eşti persoana care-mi completează viaţa şi nu-mi pot imagina viaţa fără tine.”

„Dragostea mea pentru tine este atât de profundă, că nu poate fi măsurată de niciun metru.

De Valentine’s Day, vreau să știi că te iubesc infinit și că fericirea mea vine din dragostea pe care o simt pentru tine.”

„Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simți o dată-n viață. Te ador!”

„Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer, pământ ca să nu te ofileşti, dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine? Te iubesc!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eşti primul gând când mă trezesc dimineaţa, esti ultimul surâs înainte de culcare. Eşti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos. Te iubesc, iubita mea!”

„Te iubesc mai mult decât poate fi exprimat prin cuvinte. Eşti cea mai importantă persoană din viaţa mea și îmi doresc să petrec fiecare clipă alături de tine. Te voi iubi mereu și îţi voi fi alături în fiecare pas al vieții tale.”

Citește și: 20 de citate despre fericire și zâmbet

Mai multe mesaje de dragoste pentru Ziua Îndragostiților

„Un înger m-a întrebat de ce ţin atât de mult la tine. I-am răspuns că nu există nici un motiv ca să nu fac asta.”

„Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc ființa ta toată”

„Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!”

„Te iubesc fără să mă gândesc la niciun alt gând și mă simt norocoasă că pot să am parte de o dragoste atât de puternică. Acest sentiment de iubire înseamnă că pot să respir adânc și să mă bucur de viață. De Valentine’s Day, vreau să știi că ești cel mai important lucru pentru mine.”

„Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiţilor să încercăm o poziţie nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la călcat rufele.”

„Dragul meu, tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!”