Cele mai frumoase destinații ieftine pentru revelion

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 oct 2023, 09:18

Cele mai frumoase destinații ieftine pentru revelion

Sursa: Pexels.com

Românii încep deja să caute cele mai avantajoase oferte pentru un revelion de neuitat, iar destinațiile exotice sunt tot mai populare.

Noaptea dintre ani a fost întotdeauna un moment așteptat de români, fiind adesea celebrat alături de persoanele dragi, într-o locație de vis, în care distracția să nu lipsească. Iată cele mai frumoase destinații ieftine pentru un revelion de neuitat.

Citește și: Când au loc Târgurile de Crăciun din 2023, în marile orașe Europene

Cele mai frumoase destinații pentru revelion

Românii au început deja să caute ofertele necesare pentru un revelion de neuitat, atât în țară pentru a avea parte de o perioadă tradițional românească, cât și în străinătate pentru a se bucura de noi locuri pline de distracție. Țara noastră ascunde locuri superbe în care ne putem petrece revelionul, alături de persoane incredibile, peisaje de neuitat și preparate tradiționale pline de savoare.

Maramureșul și Bucovina se află pe lista celor mai apreciate zone din România pentru un revelion în anul 2023, aceste regiuni fiind apreciate pentru tradițiile cu care se mândresc si pe care le împărtășesc cu turiștii, dar și pentru gazdele primitoare ce ne fac sărbătorile de neuitat. Un revelion în Maramureș, pentru un sejur de cinci nopți, poate începe de la 375 de lei de persoană/noapte și pot ajunge până la 600 de lei de persoană/noapte, în funcție de pachetele pe care le doriți, iar majoritatea proprietăților se închiriază integral. 

Pentru românii ce își doresc ca în noaptea dintre ani să se bucure de temperaturi de peste 30 de grade Celsius, însă fără a își goli buzunarele, atunci Dubai este locația pe care puteți să o considerați locația perfectă. Dubai este considerată o locație extravagantă, însă are experiențe memorabile, iar dacă începeți să faceți toate rezervările în această perioadă veți putea găsi bilete de avion de la doar 250 de euro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În cazul în care vreți să vă bucurați de peisaje superbe de iarnă, atunci puteți să vă petreceți noaptea dintre ani în cele mai frumoase orașe din Europa, în care târgurile de Crăciun sunt rupte din basme, special pentru a ne bucura de experiențe ce ne vor face să ne simțim ca atunci când eram mici.

Târgul de Crăciun din Gdańsk este unul dintre cele mai apreciate târguri din Polonia, iar acesta va fi deschis până la data de 1 ianuarie 2024, iar un alt târg de Crăciun de care puteți să vă bucurați și de revelion este târgul de Crăciun organizat la Valkenburg, care este deschis până la data de 7 ianuarie 2024.

Citește și: Cele mai tari destinații pentru Revelionul 2023-2024. Câte zile are minivacanța?

Cum să-ți faci un revelion ieftin cu distracție garantată

Pentru a organiza o noapte de revelion de neuitat nu avem nevoie să cheltuim sume exorbitante, uneori cele mai mici lucruri pot schimba atmosfera. Dacă nu puteți să plecați din orașul vostru pentru noaptea de revelion atunci nu trebuie să vă întristați, puteți să vă luați prietenii sau familia pentru a merge la evenimentele organizate pe stradă, precum concertele organizate în majoritatea orașelor din țară.

Dacă nu vă doriți ca noaptea dintre ani să vă găsească pe stradă, atunci puteți încerca să organizați o petrecere acasă, alături de cele mai dragi persoane din viața voastră, iar pentru a face totul cu un buget cât mai limitat, fiecare persoană poate să aducă câte ceva pentru petrecere, precum, mâncare, băutură, jocuri sau muzică.

Jocurile de societate vor garanta distracția pe care o doreați în noaptea de revelion, mai ales dacă persoanele cu care îl celebrați sunt competitive. Scrabble,  Monopoly sau Activity sunt doar câteva variante la care puteți apela pentru a vă distra o noapte întreagă. Dacă vă doriți ca acest moment să rămână întotdeauna alături de voi, atunci faceți o capsulă a timpului, în care fiecare invitat să pună ceva reprezentativ și multe poze, capsulă pe care să o deschideți anul viitor.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.