Cele mai frumoase dive din Romania te pot “ucide” cu o singura privire!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 oct 2020, 10:45

Am descoperit ca TOATE au ochii patrunzatori si deschisi la culoare! Am scos din teaca… arma lor de seductie!

##VIDEO100142##Probabil nici organizatorii evenimentului la care am participat nu si-au dat seama ca vedetele pe care le-au invitat aveau fie ochii verzi pe care niciodata nu trebuie sa ii crezi, fie ochii albastri…ca doi astrii!

De-o frumusete rapitoare si cu ochii veeerzi, Antonia te cucereste pe loc! Atuurile ei fizice ies in evidenta, fara ca artista sa faca ceva in acest sens! N-are nevoie de pic de machiaj.

Si Oana Zavoranu a fost inzestrata de mama natura cu o privire ucigatoare. Nuanta de smarald a ochilor reprezinta asul ei din maneca! Culoarea ochilor Mihaelei Radulescu, cat si a Cristinei Spatar este verde-caprui. Efectul asta verzuliu le face sa fie taare sexy!

Trecem acum la nuanta…azur. Te pieeerzi in ochii Ginei Pistol! Nu alta! Sunt de un albastru atat de intens, incat dupa ce-o privesti, te simti VRAJIT! Si Delia are ochii atat de albastri si patrunzatori incat nu ai cum sa-i uiti vreodata!  Artista Alexandra Ungureanu detine si ea acest atuu FORTE, cel al privirii albastre, pliiine
de efect!

Chiar daca nu s-au strans toate la un loc, trebuie sa va demonstram ca majoritatea cantaretelor sau actritelor de la noi au ochii deschisi la culoare. Frumoasa Jojo, superba Laura Cosoi, bella Alexandra Dinu, sexy Andreea Banica, Monica Barladeanu, Cristina Rus…aproape TOATE au ochii albastri sau verzi. Oare acesta este semnul celebritatii?!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.