Cele mai frumoase femei din Justitie, JUDECATE pentru CORUPTIE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 22:05

Iat-o pe Aurelia Constantinescu prim-procuror adjunct la Judecatoria Buftea.

 Este o doamna blonda de 46 de ani, despre care procurorii spun ca n-a rezistat anumitor tentatii: mai precis, o plasa de mancare, 3000 de lei si doua cartuse de tigari. Doamna judecator le-ar fi primit mita pentru a ajuta un barbat acuzat de furt de masini. Procurorii spun ca au prins-o in flagrant in timp ce primea banii si tigarile.

O alta aparitie fermecatoare este Antonela Costache. Femeia este judecator la Tribunalul Bucuresti si este acuzata de catre procurori ca ar fi luat cateva zeci de mii de euro ca sa intervina in mai multe dosare inclusiv in cel
al lui Dinel Staicu. In acest dosar este implicata si avocata barbatului, Alina Raducan, o alta aparitie interesanta de prin instante.


Iata insa si o bruneta cu vino-ncoa, Anisoara Topor, fosta judecatoare la Focsani, inchisa si ea tot pentru luare de mita. Femeia este suspectata ca in schimbul refacerii locuintei sale ar fi promis solutii favorabile unor personae. De altfel procurorii mai spun ca ar fi luat zeci de mii de lei de la camatari sa-i scape de dosarele penale.
Ea a fost condamnata in prima instanta la 6 ani de inchisoare.

Ultima, dar nu cea din urma, este o roscata. O doamna a Justitiei, fost judecator la Inalta Curte. Maria David, caci despre ea este vorba a fost acuzata de procurorii DNA ca ar fi pretins si primit de la omul de afaceri Petru Blanda 200.000 de euro, promitandu-i, in schimb, solutionarea favorabila a unui dosar. Ea a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare si restituirea banilor.


 

Taguri: