Filme Crăciun 2022. Cele mai frumoase filme de Crăciun pe care să le vezi împreună cu familia

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 15 sep 2023, 03:45

Cele mai frumoase filme pe care le poți vedea de Crăciun 2022

Sursa: Pexels.com

Crăciunul este o sărbătoare care se petrece în familie, alături de cei dragi, astfel că printre activitățile preferate de un număr mare de persoane este și vizionarea filmelor de Crăciun. Iată câteva filme de iarnă pe care merită să le vezi de Crăciun 2022.

Vizionarea unui film de Crăciun este o modalitate perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi. În plus, astfel de filme te vor introduce în atmosfera magică a Crăciunului și te vor ajuta să te relaxezi. Iată ce filme de Crăciun poți vedea alături de cei din familie.

Cele mai frumoase filme de Crăciun pentru întreaga familie

Dacă ți-ai propus ca în acest an să îți petreci Crăciunul alături de familie, dar nu știi ce activități ați putea face împreună, atunci poți pune pe listă câteva filme de Crăciun pe

care merită să le vezi. Fie că prezintă adevărate lecții de viață, povești de dragoste sau momente amuzante, aceste filme cu siguranță îți vor da o stare de bine și te vor ajuta să trăiești la intensitate maximă sărbătoarea magică a Crăciunului. Iată ce filme poți vedea în 2022, de Crăciun:

A castle for Christmas

Acesta este un film de Crăciun care pune accentul pe romantism.

O scriitoare de succes dorește să cumpere un castel în Scoția, însă lucrurile nu merg tocmai conform planului. Proprietarul castelului este un tip destul de dur, greu de înduplecat, astfel că va fi nevoie ca femeia să facă eforturi pentru a-l convinge să vândă castelul. Totul se va transforma, în cele din urmă, într-o comedie romantică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

The Real Housewives of the North Pole

The Real Housewives of the North Pole este un film care aduce în atenția publicului povestea a două femei care locuiesc în orășelul North Pole din Vermont. Deși ani buni le-a legat o frumoasă prietenie, ele fiind cunoscute pentru că reușeau mereu să își decoreze casele de sărbători într-un mod spectaculos, între ele apar din ce în ce mai multe tensiuni.

Astfel, cele două femei ajung să concureze una împotriva celeilalte. 

Citește și: Program magazine Revelion 2023. Cum vor funcționa supermarketurile în perioada 31 decembrie 2022-2 ianuarie 2023

The Christmas Chronicles

În centrul acestei povești se află doi frați, Kate și Teddy Pierce, care își propun să îl surprindă pe Moș Crăciun în momentul în care acesta le pune cadourile sub brad.

Cei doi pun o cameră să îl filmeze, însă au parte de o surpriză uriașă și ajung să trăiască o aventură pe cinste alături de Moș Crăciun.

Feliz NaviDAD

David Morales este un bărbat singur care nu mai este atât de dornic să petreacă de Crăciun, asta după ce și-a pierdut soția. Lucrurile se schimbă în momentul în care o întâlnește pe Sophie, prin intermediul unei aplicații de dating.

Cei doi sunt din orașe diferite și rămâne de văzut dacă acest detaliu va sta în calea fericirii lor. 

A Boy Called Christmas

Acest film arată care este originea poveștii lui Moș Crăciun. Un băiețel pornește într-o adevărată călătorie, asta după ce decide să își urmeze tatăl, plecat la rândul său să găsească satul legendar Elfhelm. În drumul său, băiatul are parte de o mulțime de aventuri și descoperă lucruri care ajung să îi rănească sentimentele.

Angels in the Snow

Angels in the Snow este povestea unei familii în care armonia a dispărut, iar certurile apar din cele mai banale motive. Cu toate acestea, o vacanță de Crăciun va reuși să îi aducă pe toți împreună, astfel că vor afla din nou care sunt adevăratele valori ale familiei. Acest film este o adevărată lecție de viață. 

The War with Grandpa

The War with Grandpa este o comedie savuroasă în care un băiețel ajunge să îi declare război bunicului său. Acesta din urmă se mută în camera copilului, astfel că este nevoie ca băiatul să trăiască în pod. Evident, noua situație nu va fi pe placul copilului, astfel că va face tot ce îi stă în putință pentru a-și recupera camera.

Holidate

Holidate este povestea a doi tineri care sunt singuri de ceva vreme, iar cei din familie fac presiuni asupra lor. Astfel, ei decid să formeze un cuplu, dar nu în adevăratul sens al cuvântului, ci doar pentru a scăpa de criticile familiei. Lucrurile se schimbă în momentul în care ajung să aibă sentimente unul pentru celălalt. 

Citește și: Ce rugăciune e bine să citești de Crăciun. Dacă vrei să ai noroc, atunci trebuie să o rostești pe 25 decembrie