Cele mai frumoase melodii din serialele turcești

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 mar 2024, 04:45

Cele mai frumoase melodii din serialele turcești

Sursa: Pexels.com

Serialele turcești se îmbină nemaipomenit cu melodiile superbe, ce formează o poveste în care adesea ne imaginăm și noi că trăim.

Muzica reprezintă un element foarte important pentru toate filmele și serialele, iar pentru serialele turcești, alegerea acesteia reprezintă un real succes, dar și plasamentul acestuia în acțiune. Iată care sunt cele mai frumoase melodii din serialele turcești.

Citește și: El este cel mai frumos actor din serialele turcești

Cele mai frumoase melodii din serialele turcești

Muzica, alături de actori, locurile de filmare, dar și recuzita reprezintă elementele de bază pentru un serial turcesc reușit, iar coloana sonoră ne ajută să percepem mult mai bine un moment important din serial. Serialul fenomen „Vis de iubire” are una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste pe coloana sonoră, melodie ce este interpretată de Tugkan. Această melodie se numește Ele Layık și a fost lansată la data de 20 aprilie 2018 și a strâns mai bine de 23 milioane de vizionări pe YouTube, iar peste 210.000

de fani au apreciat-o.

Deși serialul „Hercai” a fost anulat, acesta a reușit să le capteze atenția telespectatorilor prin intermediul muzicii folosite, dar și a poveștii prin care treceau protagoniștii. Melodia se numește „Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim” și este interpretată de Selami Şahin şi Burcu Güneş și apare într-un moment emoționant din serialul turcesc.

„Totul pentru familia mea” este un serial turcesc foarte apreciat de telespectatori, fiind o dramă de familie ce te poate ține cu sufletul la gură.

Acest serial este celebru în peste 30 de țări, iar albumul care include coloana sonoră a fost lansat în iunie 2021. Melodiile au fost compuse de Alp Yenier și Güliz Ayla, iar cea mai reprezentativă melodie a serialului este „Bugün Dün’den İyi”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Prețul fericirii” a atras atenția și iubirea fanilor datorită celor două personaje principale ce își doresc să urce pe scara socială în înalta societate, fiind.

Coloana sonoră este compusă de Cem Tuncer, cunoscut pentru melodiile sale captivante. 

Citește și: Cele mai frumoase povești de dragoste din serialele turcești

„Melek” este un nou serial turcesc ce poate fi urmărit la Kanal D

Kanal D le va prezenta telespectatorilor un nou serial de succes, în care se va prezenta lupta pe care o mamă trebuie să o ducă pentru copiii ei.

La început o vom cunoaște pe Melek, o femeie care s-a născut și a crescut în Gaziantep, unde s-a îndrăgostit și s-a căsătorit, însă care acum este o mamă singură ce trebuie să își crească cei trei copii.

Melek și-a părăsit logodnicul Kutsi și a scăpat de nunta lor cu mulți ani în urmă, iar acum se întoarce la casa părintească alături de cei trei suflete ce îi sunt acum familie.

Fiica ei Defne are un caracter rebel, fiul mai mare Kerem este un băiat agresiv. Fiul ei cel mic, Seyit Ali, este un copil drăguț care își înveselește mereu mama, însă împreună formează o familie puternică, pregătită să lupte unii pentru alții. 

Citește și: Ea este cea mai frumoasă actriță din serialele turcești: Arată spectaculos

Sursa: tvmania.ro

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.