Cele mai frumoase povești de dragoste din serialele turcești

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 19 feb 2024, 02:55
Cele mai frumoase povești de dragoste din serialele turcești
Sursa: Facebook Patria mea ești tu

Serialele turcești au atras atenția publicului datorită poveștilor de dragoste fascinante, dar și a răsturnărilor de situație din fiecare episod.

Serialele turcești de dragoste au ajuns cu ușurință la sufletul telespectatorilor datorită poveștilor de iubire nemuritoare, la care fiecare persoană a visat. Aceste producții urmăresc fiecare moment important al unei relații, cu evenimente plăcute și mai puțin plăcute, ce îi ajută pe telespectatori să vadă toate etapele unei povești de dragoste.

Citește și: Viața bate filmul: Actori turci care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Cele mai frumoase povești de dragoste din serialele turcești

Unul dintre cele mai apreciate seriale turcești de dragoste este Love Logic Revenge, producție ce spune o poveste de dragoste neobișnuită, ce se va naște dintr-o răzbunare. Cele 42 de episoade se concentrează pe Esra Erteneste, fata ce nu și-a dorit niciodată să se căsătorească cu un bărbat asemenea tatălui său, însă cum inimii nu poți să îi impui de cine să se îndrăgostească, aceasta va ajunge să repete aceasta dragoste toxică, însă frumusețea poveștii va apărea după mulți ani, în care

aceștia se vor reîntâlni. 

Mireasa din Istanbul este alt serial turcesc apreciat de telespectatori, ce prezintă povestea tinerei Sureyya, o absolventă de Conservator, ce își începe și cariera în industria muzicală, moment în care se îndrăgostește de Faruk, un tânăr dintr-una dintre cele mai bogate şi respectate familii din ţară. Faruk face parte dintr-o familie cu o bună stare financiară, însă el alege un trai modest alături de mătușa lui, iar momentul cel mai important este cel în care decide să o prezinte pe frumoasa fată în fața părinților săi.

Povestea noastră este un serial turcesc ce a cucerit inimile oamenilor, iar povestea o aduce în atenția telespectatorilor pe Filiz, o tânără părăsită de mamă ce ajunge în situaţia de a prelua grija şi întreţinerea familiei sale formată din 5 fraţi mai mici şi un tată alcoolic. Deși aceasta nu a vrut neapărat să adauge și o relație pe lângă viața ei haotică, acest lucru s-a întâmplat, însă 2 bărbaţi se îndrăgostesc de ea. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Top 10 cei mai frumoși actori turci! Pe ce loc se clasează Can Yaman și Burak Ozcivit

Povești de dragoste ce au devenit realitate 

Mulți actori ce au jucat în seriale turcești s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și au ajuns să trăiască cele mai frumoase momente.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează o relație de peste 6 ani, chiar s-au căsătorit în anul 2017, pe malul Bosforului, iar rodul iubirii lor este chiar băiețelul lor. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale „Așk Sana Benzer”, dar și ale serialului de epocă „Çalikușu”.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç au o relație de peste 10 ani, iar cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare a serialului 1001 de nopți”.

Cei doi au decis în anul 2009 să se căsătorească, iar de-a lungul anilor, cei doi au mai apărut împreună în “Patria mea ești tu!” și cântă deseori împreună la evenimente private. 

Citește și: Ea este cea mai frumoasă actriță din serialele turcești: Arată spectaculos

Surse: life.ro, tvmania.ro

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.