Cele mai frumoase povesti dragoste incepute pe platourile de filmare! Iata ce actori celebri din serialele turcesti s-au indragostit de partenerele lor in timpul filmarilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 oct 2017, 17:21
video Foto(13)

O renumita publicatie din Turcia aduce in atentia publicului subiectul povestilor de iubire care au inceput pe platourile de filmare si care au continuat si in viata reala!

Actorii isi petrec cea mai mare parte a timpului pe platourile de filmare si au de regula o viata amoroasa destul de tumultoasa. Multi dintre ei ajung sa se indragosteasca de partenerii sau partenerelor lor in perioada filmarilor si isi continua povestile de dragoste si in viata reala. Insa putine sunt cuplurile care au reusit sa reziste in timp si sa se indrepte chiar spre casatorie.


Burak Ozcivit si-a intalnit aleasa inimii, frumoasa actrita Fahriye Evcen, tot pe platourile de filmare, in timp ce erau protagonistii serialului "Aşk Sana Benzer", iar anul acesta au
decis sa-si uneasca destinele.


Un alt cuplu celebru este cel format din Neslihan Atagal si Kadir Dogulu, care s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru serialul "Un destin la rascruce" si care s-au casatorit in 2016.


Serenay Sarıkaya si Cagatay Ulusoy au devenit un cuplu in perioada filmarilor pentru serialul "Yaman" dar s-au despartit ulterior.

(sursa: hurriyet.com.tr,
viata cu aroma de cafea)















 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.