Cele mai HOT intamplari ale vedetelor din aceasta saptamana!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Am crezut ca in Saptamana Patimilior va fi liniste si pace in peisajul monden, dar de unde.

Nu ne-a venit sa credem ca, dupa 3 luni in care lumea nu mai stia nimic despre starea grava de sanatate in care se afla Marioara Zavoranu, aceasta si-a deschis sufletul la WOWbiz! A dat un interviu chiar din spital. Se observa ca a slabit 50 de kilograme si ca ii era greu sa vorbeasca. Cu toate astea, mama Oanei Zavoranu a recunoscut in lacrimi ca ii este dor de fiica ei.

Inversam situatia si vorbim acum despre o fiica ce nu mai poate de dorul mamei. Giulia Nahmany ii simte din ce in ce mai mult lipsa fiintei care i-a dat viata. Mama ei a incetat din viata la sfarsitul anului trecut, dar Giulia sustine ca inca ii simte prezenta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Au crescut mari copiii vedetelor si au ajuns la varsta in care stiu cu siguranta ce meserie vor sa aiba in viitor.

Daca Petru, fiul Andreei Berecleanu, demonstreaza ca are talent actoricesc, David, baiatul cel mai mare al Ancai Serea, se viseaza chirurg cardiotoracic. Ce ti-e si cu pustii din ziua de azi!##VIDEO136189##

Aschia nu sare departe de trunchi! Petru Zaharescu, fiul Andreei Berecleanu ai al lui Andrei Zaharescu, are doar 9 ani si tare-i mai place in lumina reflectoarelor. Pustiul nu se vrea prezentator tv ci are talente actoricesti.
A jucat deja intr-o reclama la o linie de produse cosmetice pentru baieti si iata ca a inceput sa mearga pe la evenimente mondene.  Remarcam freza foarte cool.

Urmeaza sarbatori de poveste pentru Carmen Bruma si Mircea Badea. Este primul Paste in formula de trei! Cand mai toata lumea pune cateva kilograme pe coapse de la atata drop si Pasca, Carmen Bruma are o metoda aparte prin care reuseste sa nu se ingrase nici macar un gram, de sarbatori.


Si acum urmeaza declaratia bombastica a saptamanii. „Am petrecut Pastele cu Smiley la manastire!” Cine-i norocoasa? Sa fie Laura Cosoi, dansatoarea Raluca Netca sau Sore? Iata ca cea din urma a trait o astfel de experienta chiar anul trecut.