Cele mai importante tranzite astrologice din luna iunie 2023?

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 feb 2024, 01:10

Cele mai importante tranzite astrologice din luna iunie 2023

Sursa: Unsplash

Atunci când planetele se deplasează dintr-o poziție în alta, astrologii spun că se face un tranzit, iar în luna iunie 2023 va fi unul foarte important.

Tranzitele planetare din luna iunie 2023 au un rol important în harta natală a unui individ. Toate evenimentele, mari sau mici, pot fi atribuite mișcării acestor planete, iar astrologii consideră că acest tranzit poate controla și diverse aspecte ale vieții noastre.

Citește și: Horoscop săptămânal perioada 29 mai- 4 iunie 2023. Ce îi așteaptă pe Nativi în ultimele zile din mai?

Cele mai importante tranzite astrologice din luna iunie 2023?

Pluto este în Vărsător încă din 23 martie 2023, iar la data de 11 iunie, Pluto se mută înapoi în Capricorn. Acest eveniment astrologic este foarte important deoarece Pluto a fost în Capricorn de 15 ani, mai exact din anul 2008, iar după acest tranzit, Pluto  va intra și ieși din nou în 2024, până în luna noiembrie, atunci când va intra în Vărsător până în anul 2043.

Vărsătorul conduce viitorul, speranțele și visele noastre, masele, inovația și invenția. Vărsătorul este, de asemenea, un conducător al schimbării, care se îmbină bine cu energia transformatoare a lui Pluto. Ne vom angaja în unele schimbări masive, genul de schimbări care afectează totul și pe toată lumea, însă acest lucru nu este rău, ci poate fi privit plin de speranță. 

În această perioadă putem vedea evoluții majore în întreaga lume în ceea ce privește guvernele, instituțiile și munca.

Cei care luptă împotriva ei vor încerca cu disperare să reziste, dar s-ar putea să nu funcționeze pentru ei. Acesta este momentul să vă renunțați, să vă lăsați și să vă luați un rol în viitor. 

Citește și: Horoscop dragoste iunie 2023: Zodiile care trăiesc o perioadă magică

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Evenimente astrologice din iunie 2023

Vine luna iunie, care este prima lună de vară și marchează încheierea primei jumătăți a anului, iar preconizările pentru cea de-a doua jumătate sunt surprinzătoare, iar de-a lungul acestei luni vom avea parte de o mulțime de evenimente astrologice importante. 

La data de 4 iunie vom avea parte de primul eveniment astrologic, atunci când sărbătorim Luna Plină în Săgetător, iar în această zi este recomandat să facem un pas în spate și să reflectăm asupra creșterii și a progresului nostru.

Acest eveniment ne poate ajuta să vedem mai clar și luminos calea pe care suntem.

Pe 5 iunie 2023, Venus se mută în Leu, iar această schimbare se va observa foarte bine în dorințele pe care le avem, dar și în fericirea cu noi înșine. Vom ajunge să ne ascultăm inima și să renunțăm la măști și să ne exprimăm autentic. Mercur intră în Gemeni și Pluto retrograd reintră în Capricorn la data de 11 iunie, iar aceste modificări o să aducă diferite schimbări în creativitatea noastră.

Saturn intră retrograd în Pești la data de 17 iunie, iar după doar o zi, la data de 18 iunie este Lună Nouă în Gemeni, iar aceste evenimente ne vor ajuta să ne revizuim lecțiile din trecut astfel încât să nu facem aceeași greșeală de două ori. 

Citește și: Solstiţiu de vară 2023: Pe ce dată pică în acest an?

Surse: kudika.ro, astrologyanswers.com  

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.