Cele mai în vogă costume de baie din 2023

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 iul 2023, 17:56

Cele mai în vogă costume de baie din 2023

La fel ca valurile, tendințele în modă când vine vorba despre costume de baie vin și pleacă. Anul trecut, am văzut totul, de la bikini Barbiecore, până la cele mai simple costume și probabil că veți recunoaște unele dintre cele mai populare tendințe de costume de baie pe care să le încerci în 2023, din gama cea mai iubită de anul trecut. Însă asta nu înseamnă că fiecare stil de bikini la modă din acest an este reciclat din sezoanele trecute. Designerii de costume de baie oferă siluete proaspete în texturi și imprimeuri noi, care vă vor tenta să vă rezervați o vacanță la plajă.

Un curent major în tendințele bikinilor de încercat în 2023 este pielea, excepție făcând costumele de baie cu mâneci lungi. Dar în afară de acestea, costumele de baie din acest an sunt mai mici ca niciodată. Partea de jos este mai îndrăzneață, iar vârfurile triunghiulare s-au micșorat considerabil și ele. Dacă nu sunteți adepta trendului cu bikini minusculi, puteți opta pentru costume de baie întregi, cu imprimeu modern și colorat.În acest articol am pregătit o listă cu cele mai în vogă costume de baie din acest sezon estival, ca să vă puteți găsi mai ușor costumul care vi se potrivește, atât ca stil, cât și ca formă a corpului.

Costum de baie cu mâneci lungi

Pe măsură ce ne apropiem de mijlocul verii, este timpul să ne pregătim pentru sezonul costumelor de baie. Printre cele mai populare tendințe de anul acesta în materie de îmbrăcăminte de înot, se numără și costumele de baie cu mâneci lungi. Sporturile de apă precum surfing, snorkeling și caiacul necesită costume de baie cu mâneci lungi, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți sacrifici stilul. Acum există costume de baie cu mâneci foarte sexy, cu imprimeuri îndrăznețe și culori stridente. Dintre cele mai în vogă costume de baie cu mâneci lungi, anul acesta s-a remarcat printre celebrități brandul SKIMS al lui Kim Kardashian, care se mândrește cu unele caracteristici precum sculptarea corpului și accentuarea siluetei. Costumele de baie cu mâneci lungi din colecția SKIMS vin în nuanțe puternice neon.

Costume de baie cu talie înaltă

Acest trend este ideal pentru cele care nu avem un abdomen plat, lucrat la sală, deoarece alungeste picioarele și subțiază talia. Bikinii cu talie înaltă sunt puțin old school dar și puțin îndrăzneți. Silueta acestor bikini are o înclinație spre atletism, făcându-i o alegere excelentă pentru oricine intenționează să se alăture la activități mai solicitante decât statul pe șezlong la soare. Dintre celebritățile care susțin acest trend le amintim pe Kendall Jenner, Ariana Grande, Taylor Swift și Selena Gomez. Acum că știi care sunt trendurile în materie de costume de baie de anul acesta, îți poți alege costumul perfect pentru silueta ta și iți poți pregăti liniștită următoarea vacanță la mare sau următoarea ieșire la piscină.

Bikini atletici

Nu trebuie să fiți o atletă în adevăratul sens al cuvântului pentru a vă bucura de acest trend al costumelor de baie. Aceste costume sportive au adesea bretele asimetrice și blocuri de culoare, plus mai multă țesătură decât veți găsi probabil în aproape orice altă tendință majoră de bikini din 2023. Anul acesta mulți bikini atletici oferă acoperire completă, în timp ce încorporează detalii jucăușe de decupaje, în cazul în care nu puteți rezista tentației de a vă face remarcată pe plajă. Multe celebrități adoptă acest stil de costum de baie, deoarece este deosebit și iese în evidență cu ușurință. Dintre fanele declarate ale costumelor de baie atletice le amintim pe Hailey Bieber și Dua Lipa.

Costume de baie cu print retro

Costumele de baie cu imprimeu retro creează o atmosferă romantică pe litoral. Aceste costume tind să vină cu detalii inedite la sutien - închideri cu panglică, țesături mătăsoase, volane și fundițe – care vor însoți un bikini cu imprimeu retro. Cele mai cunoscute și utilizate imprimeuri retro sunt cele florale și cele cu animal print. Dintre celebritățile care poartă costume de baie cu imprimeuri retro și chiar are propria linie de astfel de costume, o amintim pe Gigi Hadid – fotomodel recunoscut internațional pentru silueta sa de invidiat.