Cele mai infricosatoare locuri bantuite! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:13

In fiecare sambata, Kanal D face inconjurul lumii pentru a-ti aduce cele mai ciudate descoperiri, curiozitati care te vor lasa cu gura cascata sau lucruri despre care nici nu stiai ca exista.

1. Casa Alba
Cine ar fi crezut ca cea mai faimoasa rezidenta din lume este si cea mai bantuita? Se spune ca primul presedinte care a locuit aici, John Adams, inca mai locuieste acolo! La fel se spune si despre sotia sa, Abigail. Spiritele celor doi au fost vazute plimbandu-se pe holuri, dar ei nu sunt singurii rezidenti "speciali" de la Casa Alba. O plimbare nocturna prin Casa te poate aduce fata in fata cu spiritele lui Andrew Jackson, Dolly Madison si Lincoln.


2. Turnul Londrei

Fosta inchisoare a unora dintre cele mai notorice personalitati britanice este bantuita! Multi dintre cei care i-au trecut pragul fara voia lor au sfarsit prin a fi spanzurati sau decapitati. Se spune ca Anne Boleyn, sotia regelui Henry al VIII-lea, care a fost decapitata pentru ca nu putea avea un mostenitor de sex masculin, inca isi face simtita prezenta in Turnul Londrei.
O zona a castelului, Salt Tower, este atat de infricosatoare incat pana si cainii refuza sa intre acolo!

3. Castelul Edinburgh
/www/cdn.knd.ro/edinburgh/edinburghcastle/images/index-fromse-450.jpgDe-a lungul anilor au fost raportate in acest castel vedenii ale unor tobosari decapitati si caini, dar dovezile palpabile au fost greu de gasit. Apoi, pe 6 aprilie 2001, un grup de voluntari selectati din intreaga lume care nu stiau ca acest castel ar fi bantuit au fost adusi pentru a explora castelul.
Declaratiile lor de dupa experiment i-au uimit pe cercetatori, intrucat se potriveau foarte bine cu vedeniile raportate in trecut.

Tu crezi in locuri bantuite? Ai avut vreodata o experienta paranormala?

 

Taguri: